Megmutatta tündéri kislányát a Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beek

sorozatsztár baba kislány James Van Der Beek cuki Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotót posztolt féléves kislányáról James Van Der Beek.

Tavaly nyáron írtunk róla, hogy megszületett a Dawson és a haverok sztárjának, James Van Der Beeknek az ötödik gyermeke. A kis Gwendolyn azóta szépen cseperedik, a büszke apuka most egy tündéri fotót is posztolt a kicsiről.

A rajongók persze teljesen elolvadtak a közös képtől.

Íme!

Pintér Tibor élő adásban nyilatkozott szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-pinter-tibor-elo-adasban-nyilatkozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlEgy érzelmes színpadi öleléssel kezdődött Pintér Tibor és 24 éves kedvesének, Ilyés Jenifernek a kapcsolata. Most erről meséltek élő adásban. TV + SztárokOrigoÍgy pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoBeperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigoKása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.