Ambrus Attila felesége veszélyeztetett terhes, rájuk ijesztett a kicsi a vizsgálaton

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
vizsgálat veszélyeztetett terhesség Viszkis Ambrus Attila szívhang ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Ambrus Attila, azaz a Viszkis és felesége, Réka első gyermeke. A pici azonban a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton igencsak rájuk ijesztett. A leendő édesapa pánikba esett. 

Ambrus Attila, azaz a Viszkis felesége, Réka veszélyeztetett terhes. Sokszor kell vizsgálatra járniuk, a legutóbbi alkalommal pedig a pici nagyon rájuk ijesztett.

"Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam" - mesélte a Blikknek Ambrus. Mint mondta: már minden apuka elment, de ő még sokáig kint várakozott. Nem tudta, mi történik odabent.

Ambrus Attila nagyon aggódott a kislánya és a felesége épsége miatt Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki sem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük" - fogalmazott a Viszkis, aki mindentől igyekszik kímélni a feleségét.

Azt is elárulta, lehet, hogy az ittas vezetésért kiszabott 200 ezer forintos bírságra részletfizetést kérnek, hiszen rengeteg pénzbe kerül a kisbaba érkezése.

Vadak világában – Egy bennszülött törzs, amely erőszakkal áll ellen a civilizációnak (18+)http://www.life.hu/csalad/20190117-egy-bennszulott-torzs-ami-eroszakkal-all-ellen-a-civilizacionak-india-szentinelez.htmlA Bengáli-öbölben megbúvó Észak-Szentinel-szigeten él egy törzs, amely akár erőszakkal is, de ellenáll a modern kori embernek. Egyes vélekedések szerint 60 ezer éve élnek emberek a szigeten, és soha senkinek sem sikerült megtéríteni, rabszolgasorba taszítani, vagy bármiféle eszközzel civilizáltabbá tenni őket. Ez pedig hihetetlen eredmény a szentinelézek részéről. Kultúrájukat többnyire erőszakkal sikerült megőrizniük, hiszen bárki lép a szigetükre, kérdezés nélkül kivégzik. CsaládOrigoÍgy bánunk valójában az állatokkal - Állatkínzás és elvadult embertelenség képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20190114-igy-banunk-valojaban-az-allatokkal-allatkinzas-es-embertelenseg-kepekben.htmlA tavalyi Inktober – amelyről korábban már írtunk – sok művész és művészlelkű amatőr számára volt inspiráló. Ez alól a lengyel Oliwia Kozłowska sem volt kivétel, aki illusztrátorként és tetoválóként is tevékenykedik. Mostani sorozatával az állati jogokra szerette volna felhívni a figyelmet. CsaládOrigoMegmutatta tündéri kislányát a Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beekhttp://www.life.hu/csalad/20190117-megmutatta-tunderi-kislanyat-a-dawson-es-a-haverok-sztarja-james-van-der-beek.htmlTündéri fotót posztolt féléves kislányáról James Van Der Beek. Család--Megszületett Farkas Tamás, Michael Jackson fogadott magyar fiának gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190117-megszuletett-farkas-tamas-michael-jackson-fogadott-magyar-fianak-gyermeke.htmlNagyjából 50 millió forintnak megfelelő összeget áldozott Michael Jackson egy magyar kisfiú megmentésére. Farkas Tamás ma már felnőtt, és gyermeke született. Nem élnek luxuskörülmények között, vágya, hogy gyermekének egyszer vehessen egy lakást. Család--Harminc műanyag gyermekkel él együtt a pár, fotókon mutatják be életükethttp://www.life.hu/csalad/20190116-harminc-muanyag-gyermekkel-el-egyutt-a-par-fotokon-mutatjak-be-eletuket.htmlKülönös hobbinak hódol Madeline Dressel és férje, Malachi. A pár babákat gyűjt, amelyeket úgy fotóznak le, mintha a gyermekeik lennének. Sokan hátborzongatónak tartják a hobbijukat. Család--Örökbe adta lányát az édesanya, 52 év után találkozhattak újrahttp://www.life.hu/csalad/20190116-orokbeadta-lanyat-az-edesanya-52-ev-utan-talalkozhattak-ujra.htmlÖtvenkét évvel ezelőtt adta örökbe a lányát Karen Leslie. Egészen eddig semmit sem tudott róla, most azonban egy DNS-teszt eredményének köszönhetően találkozhattak. A történetük szívszorító. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.