pilóta baba terhesség Jenson Button Forma-1 apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenson Button édesapa lesz: menyasszonya, Brittny Ward kisbabát vár.

Júniusban jegyezte el kedvesét, Brittny Wardot Jenson Button. Most úgy tűnik, az egykori Forma–1-es pilóta és menyasszonya nem várta meg az esküvőt a családalapítással, máris bejelentették, hogy kisbabát várnak.

A sportoló még egy ultrahangfotót is feltöltött a közösségi oldalára a kicsiről.

Vadak világában – Egy bennszülött törzs, amely erőszakkal áll ellen a civilizációnak (18+)http://www.life.hu/csalad/20190117-egy-bennszulott-torzs-ami-eroszakkal-all-ellen-a-civilizacionak-india-szentinelez.htmlA Bengáli-öbölben megbúvó Észak-Szentinel-szigeten él egy törzs, amely akár erőszakkal is, de ellenáll a modern kori embernek. Egyes vélekedések szerint 60 ezer éve élnek emberek a szigeten, és soha senkinek sem sikerült megtéríteni, rabszolgasorba taszítani, vagy bármiféle eszközzel civilizáltabbá tenni őket. Ez pedig hihetetlen eredmény a szentinelézek részéről. Kultúrájukat többnyire erőszakkal sikerült megőrizniük, hiszen bárki lép a szigetükre, kérdezés nélkül kivégzik. CsaládOrigoBereczki Zoltán már otthon érzi magát új házában, nem zárja ki, hogy újra apa legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190118-bereczki-zoltan-mer-otthon-erzi-magat-uj-hazaban-nem-jarja-ki-hogy-ujra-apa-legyen.htmlImádja új otthonát Bereczki Zoltán, el tudja képzelni, hogy hamarosan akár egy társ is beköltözzön mellé. Mint mondta: a ház alkalmas a bővítése, de így is bőven akad benne hely nemcsak egy hölgynek, hanem még egy gyermeknek is. Család--Ambrus Attila felesége veszélyeztetett terhes, rájuk ijesztett a kicsi a vizsgálatonhttp://www.life.hu/csalad/20190118-ambrus-attila-felesege-veszelyeztetett-terhes-rajuk-ijesztett-a-kicsi-a-vizsgalaton.htmlHamarosan megszületik Ambrus Attila, azaz a Viszkis és felesége, Réka első gyermeke. A pici azonban a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton igencsak rájuk ijesztett. A leendő édesapa pánikba esett. Család--Így bánunk valójában az állatokkal - Állatkínzás és elvadult embertelenség képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20190114-igy-banunk-valojaban-az-allatokkal-allatkinzas-es-embertelenseg-kepekben.htmlA tavalyi Inktober – amelyről korábban már írtunk – sok művész és művészlelkű amatőr számára volt inspiráló. Ez alól a lengyel Oliwia Kozłowska sem volt kivétel, aki illusztrátorként és tetoválóként is tevékenykedik. Mostani sorozatával az állati jogokra szerette volna felhívni a figyelmet. CsaládOrigoMegszületett Farkas Tamás, Michael Jackson fogadott magyar fiának gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190117-megszuletett-farkas-tamas-michael-jackson-fogadott-magyar-fianak-gyermeke.htmlNagyjából 50 millió forintnak megfelelő összeget áldozott Michael Jackson egy magyar kisfiú megmentésére. Farkas Tamás ma már felnőtt, és gyermeke született. Nem élnek luxuskörülmények között, vágya, hogy gyermekének egyszer vehessen egy lakást. Család--Már hivatalos: Kim Kardashian és Kanye West a negyedik gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20190115-mar-hivatalos-kim-kardashian-es-kanye-west-a-negyedik-gyermekuket-varjak.htmlKim Kardashian és Kanye West a negyedik közös gyermeküket várják, akit ezúttal is béranya hord ki. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.