Oláh Ibolya anyagi bizonytalansága miatt nem vállal gyermeket

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya gyermekvállalás család anyagi biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya mindig is családra vágyott, de egyelőre nem mer gyermeket vállalni. Elárulta, miért.

Oláh Ibolyának gyermekként egyetlen kívánsága volt, hogy családja legyen. Ez akkor nem adatott meg számára, bár később a nevelője, Anyácska lett a családja, de sajátról is álmodozott.

Oláh Ibolya énekesnő szeretne családot Fotó: Polyák Attila - Origo
Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190120-megszuletett-kiss-ramona-elso-gyermeke.html„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!" – mondta Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a Magyarország–Tunézia vb-meccs után. CsaládOrigoHarmadik gyermeket is örökbe fogadott Friderika és férjehttp://www.life.hu/csalad/20190117-harmadik-gyermeket-is-orokbe-fogadott-friderika-es-ferje.htmlÖtfősre bővült Bayer Friderika családja: férjével egy harmadik gyermeket is örökbe fogadtak. CsaládOrigoÍgy fest ma Várkonyi Andi és Bochkor Gábor kamasz lánya, Nórihttp://www.life.hu/csalad/20190119-igy-fest-ma-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-kamaszlanya-nori.htmlA #10yearchallenge keretén belül Várkonyi Andi az előtte-utána fotón kislányát is megmutatta. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoKötelező önkéntes munka, avagy a teherként megélt érettségiig vezető úthttp://www.life.hu/csalad/20190118-kotelezo-onkentes-munka-avagy-a-diakok-erettsegi-vizsgajahoz-elengedhetetlen-kozossegi-szolgalat.html2016 január elsejétől minden nappali tagozatos, 25 év alatti diáknak kötelező 50 óra közösségi szolgálatot teljesítenie, hogy megkezdhesse az érettségi vizsgáit. De miért is van szükség erre az iskolaszagú és éppen ezért nemszeretem elfoglaltságra? Hogyan működik a kötelező önkénteskedés? Talán nem egészen úgy, ahogy szeretnénk. CsaládOrigoRubint Réka meg tudná győzni Schobert Norbit egy negyedik gyerekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190119-rubint-reka-meg-tudna-gyozni-schobert-norbit-egy-negyedik-gyerekro.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nemrég tért haza a Maldív-szigeteki Alakreform-táborból, ahol olyan fotó is készült, ahol Réka egy 8 hónapos kislányt tart a kezében. Norbi posztolta is a képet, és hozzátette, jó volt Réka kezében látni a babát. Család--Vadak világában – Egy bennszülött törzs, amely erőszakkal áll ellen a civilizációnak (18+)http://www.life.hu/csalad/20190117-egy-bennszulott-torzs-ami-eroszakkal-all-ellen-a-civilizacionak-india-szentinelez.htmlA Bengáli-öbölben megbúvó Észak-Szentinel-szigeten él egy törzs, amely akár erőszakkal is, de ellenáll a modern kori embernek. Egyes vélekedések szerint 60 ezer éve élnek emberek a szigeten, és soha senkinek sem sikerült megtéríteni, rabszolgasorba taszítani, vagy bármiféle eszközzel civilizáltabbá tenni őket. Ez pedig hihetetlen eredmény a szentinelézek részéről. Kultúrájukat többnyire erőszakkal sikerült megőrizniük, hiszen bárki lép a szigetükre, kérdezés nélkül kivégzik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.