Babafotókat készíttetett magáról egy 34 éves nő, Jamie Dragisic

Forrás: Giedre Gomes -
jamie Dragisic poén csecsemő Giedre Gomes család babafotó humor babafotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manapság nagy divatnak örvendő babafotózásból csinált viccet egy fotós, Giedre Gomes, akinek modellje a saját barátnője, Jamie Dragisic volt. A 34 éves nő úgy pózol az elkészült munkákon, akár egy csecsemő. 

Szinte nincs olyan ember, aki ne látott volna a közösségi oldalakon művészien megkomponált babafotókat. Vicces pillanatok a kádban, alvó kisgyermek egy rakás kötött holmi között és még sok más cukiság.

Óriási a hasonlóság a babafotókkal Forrás: Giedre Gomes

Giedre Gomes fotós gyakran dolgozik kisbabákkal, de most modelljének barátnőjét, Jamie Dragisicet választotta, akit olyan pózokba állított be, mint amilyenekbe a csecsemőket szokta. Az elkészült képek elképesztően viccesek – adta hírül a Bored Panda. Ami a kisbabáknál cuki, az egy felnőttnél már kész röhej.

Ha nem egyéves az ember, ez már nem olyan könnyű mutatvány Forrás: Giedre Gomes

Ha megnézzük az elkészült képeket, képtelenség nem nevetni azon, ahogy Jamie a kádban próbálja bekapni a lábujját vagy ahogy a karácsonyfa alatt fetreng.

Boldogság a karácsonyfa alatt Forrás: Giedre Gomes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.