Beyoncé és lánya nagyon hasonlítanak, az énekesnő aranyos fotót posztolt

hasonlóság család anya-lánya Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé kicsit átvariálta az interneten terjedő kihívást, ahol a sztárok megosztják 10 évvel ezelőtt és mostanában készült fotójukat. Ő 7 éves önmagát és 7 éves lányát szerkesztette egy fotóra. 

Egymás után teszik ki a magyar és világsztárok a 10 évvel ezelőtti képeiket, hogy rajongóik lássák, mennyit változtak az évek során.

Beyoncé kicsit átvariálta a kihívást, ő egy olyan fotót osztott meg, amelyen 7 éves korában látható, és mellészerkesztette a most 7 éves lányát, Blue Ivyt is. A fotókon láthatjuk, hogy rettenetesen hasonlítanak egymásra, szinte meg sem lehet különböztetni őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Someone made this comparison of me at age 7 and Blue at age 7. My baby is growing up.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Mohamed Aida 43 évesen, 2 gyerek mellett indul az olimpiai éremérthttp://www.life.hu/csalad/20190125-mohamed-aida-43-evesen-2-gyerek-mellett-indul-az-olimpiai-eremert.htmlOlimpiai éremre tör 43 évesen Mohamed Aida tőrvívó. Néha úgy érzi magát a megfiatalodott válogatottban, mint tyúkanyó a csibéi között. Két gyermeke nevelése mellett készül az olimpiai éremért folytatott küzdelemre. CsaládHősnők, avagy őszintén a női szuperképességekről – Péterfy Borihttp://www.life.hu/csalad/20190124-hosnok-avagy-ismert-nok-meselnek-nokrol-peterfy-bori-enekes-szineszno.htmlPéterfy Bori, aki nem csupán fantasztikus énekesnő, de kiváló színésznő is, most bepillantást enged múltjába, őszintén mesél például egyik felmenőjéről, aki bár lánynak született, édesapja mégis fiúként bánt vele. A híres és elismert szobrász, író, költő, műfordító felmenőkkel rendelkező művésznő megosztja azt is, hogy számára mit takar a nagybetűs hősnő. CsaládOrigo4 könyv, amit nem ajánlott gyerek kezébe adni a középiskola végéighttp://www.life.hu/csalad/20190122-4-konyv-amit-olvasson-a-gyerek-kozepiskola-vegeig.htmlAz olvasás hatalmas kincs, melyet már egészen kiskorban érdemes a gyerekekkel megszerettetni. A kis képeskönyvektől így könnyedén eljuthatnak az ifjúsági regényekig, amelyek kitűnő alapot képeznek a komolyabb tartalmú, nehezebben feldolgozható művekhez. Ám akadnak olyan kötetek, amelyeket nem ajánlott egy bizonyos érettség alatt a gyerek kezébe adni. CsaládOrigoA 23 éves Hannah Taylor kádban, saját kertjében szülte meg gyermekét – fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20190124-a-23-eves-hannah-taylor-kadban-sajat-kertjeben-szulte-meg-gyermeket-fotok-18.htmlElső gyermekét várta a 23 éves Hannah Taylor, amikor a családi rossz tapasztalatok miatt úgy döntött, hogy saját otthonában, családi körben szüli meg gyermekét. A kaliforniai napsütésben, egy kádban hozta világra a kis Koát. Az eseményről fotókat is készítettek. Család--Kiss Ramóna megmutatta gyermekét, Noét: ilyen volt a szüléshttp://www.life.hu/csalad/20190124-kiss-ramona-megmutatta-gyermeket-noet-ilyen-volt-a-szules.htmlMegszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé. A kisbaba érkezése hatalmas boldogságot jelent a szülőknek, akik nagyon elérzékenyültek a szülőszobában: mindketten sírtak. CsaládOrigoGyermeket vár Nyári Edithttp://www.life.hu/csalad/20190124-gyermeket-var-nyari-edit.htmlGyermek vár Nyári Károly lánya, Edit. A kicsi tavasszal érkezik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.