Ilyen lesz Harry hercegék babaszobája

Forrás: AFP/Dean Purcell -
bébiszitter babaszoba baba Meghan Markle Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek állítják, Meghan Markle nem szeretne bébiszittert felfogadni: az édesanyja segítene neki mindenben. Emellett a hercegné elképesztő ötletekkel állt elő azzal kapcsolatban is, miket szeretne vásárolni a babaszobába.

A hagyományoktól eltérően Meghan Markle nem tervezi, hogy kisbabája mellé bébiszittert vagy nővért fogadjon fel. Hiába tette ezt korábban a királyi családban minden újdonsült anyuka, például Katalin hercegné, ő meg van róla győződve, hogy nem lesz szüksége külső segítségre. A The Sun azt írja, a hercegné azt tervezi, hogy édesanyja, Doria odaköltözik hozzájuk, és ha szükséges, odafigyel majd a kicsire.

A Frogmore Cottage-beli babaszobába ráadásul olyan modern és szokatlan eszközöket is szeretne vásárolni, amelyeket eddig soha nem használt a királyi család. A portál azt írja, kamera, biztonsági ablak és hifi-berendezés is lesz a szobában, amelyeket majd okostelefonon keresztül is lehet irányítani.

Meghan Markle nem szeretne bébiszittert Forrás: AFP/Dean Purcell
Szorcsik Viki meztelen képeiről nyilatkozott, üzent a fanyalgóknak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190125-szorcsik-viki-meztelen-kepeirol-nyilatkozott-uzent-a-fanyalgoknak-18.htmlNem érdeklik a rosszindulatú kommentelők Szorcsik Viktória színésznőt, aki gyakran tölt fel közösségi oldalára olyan fotókat, melyeken csak alig valami vagy éppen semmi nem takarja testét. Most üzent azoknak, akik fanyalgó kommentekkel bombázzák. TV + Sztárok--Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Nem tüntették fel a csomagoláson a szulfitot, allergiás reakciót okozhat a citromléhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-nem-tuntettek-fel-a-csomagolason-a-szulfitot-allergias-reakciot-okozhat-a-citromle.htmlA Piacelli márkájú citromlevet vizsgálta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Kiderült, hogy a terméken nem tüntették fel a szulfitot, amely az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki. A Nébih az osztrák hatóság információja alapján a RASFF-on keresztül értesült a problémáról. TV + SztárokOrigoEzt csinálja ma a Barátok közt egykori sztárja, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezt-csinalja-ma-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-deutsch-anita.htmlDeutsch Anita a tévékamerák előtt elárulta, mivel keresi most a kenyerét. TV + Sztárok--A Fiumei úti temetőben, a 41-es művészparcellában temethetik el Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-fiumei-uti-temetoben-a-41es-muveszparcellaban-temethetik-el-andy-vajnat.htmlCsütörtökön, Budapesten temetik el Andy Vajnát a Fiumei úti temetőben. TV + Sztárok--A Wellhellóból kilépett zenészeknek új zenekaruk van: még nincs rendezve a konfliktushttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-welhellobol-kilepett-zeneszeknek-uj-zenekara-van-meg-nincs-rendezve-a-konfliktus.htmlA Wellhello csapata botrányok között oszlott fel, a zenészek mind kiléptek a zenekarból. Ők most új bandát alapítottak, olyat, ahol mindenki egyenrangú. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.