Nem tudták eldönteni, ki legyen az apa, így két apától születtek az ikrek

Forrás: NORTHFOTO/Worldwide Features / Barcroft Media/Worldwide Features / Barcroft Images -
gyermeknevelés ikrek biológia házasság család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket szeretett volna Simon és Graeme Berney-Edwards, ám nem tudták eldönteni, hogy ki legyen a biológiai édesapa. Így mindketten adtak spermát, majd ikreik születtek. Graeme Calder biológiai apja, Simon pedig Alexandráé.

A Nagy-Britanniában élő pár, Simon és Graeme Berney-Edwards gyermeket szeretett volna, ám abban nem tudtak megegyezni, hogy melyikük legyen a biológiai édesapa. Hazájukban még nem, de Los Angelesben azonban létezik egy olyan úttörő eljárás, amelynek során mindkét szülő adhat spermát.

Az újdonsült szülők a béranyával, Meggel Forrás: NORTHFOTO/Worldwide Features / Barcroft Media/Worldwide Features / Barcroft Images

Egy donor petesejtjét termékenyítették meg a leadott mintákkal. A pár találkozott a donorral, a kanadai Meggel. „Először idegesek voltunk, de amikor megismertük Meget, olyan érzés volt, mintha a régen nem látott nővérünket láttuk volna” – mesélték a szülők.

Boldogan él a család Forrás: NORTHFOTO/GARYROBERTSPHOTO.COM/Worldwide Features / Barcroft Images

A The Sun cikke szerint csodás meglepetés volt, amikor kiderült, hogy Meg ikreket vár. A két apával madarat lehetett volna fogatni, hiszen vágyuk teljesült, Graeme Calder biológiai apja, Simon pedig Alexandráé.

Nagyapa lesz Kökény Attilahttp://www.life.hu/csalad/20190128-nagyapa-lesz-kokeny-attila.htmlKökény Attila a közösségi oldalán jelentette be, hogy nagyapa lesz. CsaládOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina megmutatták újszülött kislányukathttp://www.life.hu/csalad/20190127-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-csaladi-foto.htmlElbűvölő családi képet osztott meg az Instagramján Kucsera Gábor a rajongók nagy örömére. Család--Ezektől a családi képektől ki fog rázni a hideg (18+)http://www.life.hu/csalad/20190125-felelmetes-csaladi-kepek-a-multbol.htmlEgy családi kép meghitt, visszatükrözi a családtagok egymás iránt érzett szeretetét. Természetesen vicces és már-már vállalhatatlan fotók így is születnek, de a most következőkön nem fogsz tudni mosolyogni. Szinte hihetetlen, hogy ezek egyszer kint lógtak egy otthon falán, és emberek örömüket lelték bennük. CsaládOrigoEz a fiatal brit édesanya büszkén vállalja, hogy a férje tartja elhttp://www.life.hu/csalad/20190125-ez-a-fiatal-brit-edesanya-buszken-vallalja-hogy-a-ferje-tartja-el.htmlEgy brit anyuka a gyermeke születése utáni években sem tért vissza a munkába, úgy döntött, háztartásbeli – vagy ahogyan ő fogalmaz: eltartott nő lesz. Nem bánja ezt a férje sem. CsaládOrigoRadics Gigi megmutatta az öccsét: Tamás 20 éves letthttp://www.life.hu/csalad/20190125-radics-gigi-megmutatta-occset-tamas-20-eves-lett.htmlKözös fotót posztolt az öccsével a közösségi oldalára Radics Gigi. Tamás 20 éves lett. CsaládOrigoNyílt levél a férjemnek, aki el akarja venni a gyerekemethttp://www.life.hu/csalad/20190125-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-a-valas-miatt-el-akarja-venni-a-gyerekemet.htmlEgy olvasónk igen komoly témában íródott levelét olvashatod a következőkben, amelyben jelen van sértettség, féltékenység, bosszú és lélekromboló felnőttjátszma is, amelyben közös gyermekük biztonsága és szüleivel való későbbi kapcsolata a tét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.