Ezért romlott meg Vilmos és Harry herceg kapcsolata

Forrás: AFP/Odd Andersen -
Meghan Markle Meghan hercegné Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta arról szólnak a hírek, hogy Vilmos és Harry herceg szoros testvéri kapcsolata már nem olyan, mint néhány évvel ezelőtt volt. Egy bennfentes most elárulta, hogy úgy tudni, az egésznek Meghan hercegnéhez van köze. 

Mesébe illő történet Harry herceg és Meghan hercegné kapcsolata. Harry kiállt szerelméért, amikor a fotósok rátelepedtek az életére, és a családját is meggyőzte arról, hogy jó választás számára az amerikai színésznő.

Vilmos és Harry herceg a hercegi esküvőn Forrás: AFP/Odd Andersen

Az utóbbi időben sokan rebesgették, hogy Harry herceg kapcsolata megromlott a testvérével, Vilmos herceggel. Katie Nicholls királyi szerző szerint ennek Meghan hercegnéhez is köze van.

A The Sun azt írja, hogy Vilmos úgy látta a kapcsolatuk elején, hogy túl gyorsan haladnak, Harry túl korán kérte meg a nő kezét, és ezt szóvá is tette az öccsének. Minden bizonnyal ez Harrynek nem esett jól, pedig Vilmos vélhetőleg az egyetlen olyan ember a környezetében, akitől elfogadja az ilyen észrevételt.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter utazásuk alatt csinálnak gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20190206-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-utazasuk-alatt-csinalnak-gyereket.htmlWeisz Fanni és férje szeretnének kisbabát, ezért úgy döntöttek, egy hétre elvonulnak. CsaládOrigoValentin-napi ajándékok a környezettudatosság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20190205-valentin-nap-ajandek-otletek-a-kornyezettudatossag-jegyeben.htmlMikor a fenyőágak és a csengettyűk a szívecskéknek adják át a helyüket az üzletek kirakataiban, már tudjuk, hogy nyakunkon a Valentin-nap. Ha nem döntöttél még, mivel lepd meg a szerelmedet, és az ajándékozás során környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vennél, összeállításunkban te is találsz kedvedre való megoldást. CsaládOrigoÖrdög Nóra elmondta, milyen volt, amikor megtudta, hogy másodszorra is várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190206-ordog-nora-elmondta-milyen-volt-amikor-megtudta-hogy-masodszorra-is-varandos.htmlNem sokkal első gyermeke, Mici születése után újra teherbe esett Ördög Nóra. Most elmesélte, hogyan reagált a meglepő hírre. CsaládOrigoKépzeld el magad álomnyugdíjasként – Mutatjuk, mi kell hozzáhttp://www.life.hu/csalad/20190201-kepzeld-el-magad-alomnyugdijaskent-ongondoskodas.htmlNyugdíjas éveinkre sajnos nem gondolunk elég gyakran. Fontos számunkra a most, de a jövővel kapcsolatban csupán elképzeléseink vannak, pedig ahhoz, hogy nyugodt és biztos időskort érhessünk el, már most, minél előbb rá kell lépnünk az öngondoskodás útjára. CsaládOrigoSimon Dorante-Day mindenáron be akarja bizonyítani, hogy ő Károly és Kamilla eltitkolt gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20190205-simon-dorante-day-mindenaron-be-akarja-bizonyitani-hogy-o-karoly-es-kamilla-eltitkolt-gyereke.htmlAz 52 éves Simon Dorante-Day azt állítja, hogy ő Károly és Kamilla szerelemgyereke. Az elmúlt években sokszor próbálta meggyőzni a közvéleményt arról, hogy igazat mond, most pedig azt állítja, Diana hercegné is tudott az ő születéséről. Család--Sztárok gyermekei, akik megjárták a börtönt http://www.life.hu/csalad/20190204-sztarok-gyerekei-akik-megjartak-a-bortont.htmlNincs az a hírnév, díj és elismerés, amely ellensúlyozná, ha gyermekünk végzetes hibát vét. A következőkben olyan sztárok fiairól lesz szó, akik nem apró szabálysértések miatt álltak bíróság elé: emberölés, drogterjesztés is van a számlájukon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.