Zámbó Adrián szerint a testvérek között felhőtlen a kapcsolat, Zámbó Árpyval viszont nem

Zámbó Árpy Zámbó Jimmy család zámbó adrián kapcsolat testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámbó fivérek között, azaz Zámbó Jimmy gyermekei között továbbra is szoros a testvéri kötelék, szeretik, segítik egymást. Ám Zámbó Adrián elmondta, hogy Zámbó Árpyval nem egészen felhőtlen a viszonyuk. 

„Mi jó testvérek vagyunk, kiállunk egymás mellett mindenben” – mondta a Mokka stúdiójában Zámbó Adrián, aki szerint nem igazak a hírek arról, hogy apjuk, Zámbó Jimmy halála óta meglazult volna a testvéri kötelék köztük. Mint mondta: mindhárman, Sebastián, Krisztián és ő is dolgoznak, élik az életüket.

Nem találkoznak és nem beszélnek mindennap, de a nagyobb ünnepeket együtt töltik és rendszeresen beszélnek telefonon. Jimmy testvérével, Zámbó Árpyval azonban nem felhőtlen a viszonyuk. Adrián szerint ő hinthette el azt az információt, hogy a testvérek már nincsenek annyira jóban.

„Még nem beszéltem vele, tegnap értesültem erről az egészről” – fogalmazott Adrián, aki nem akart abba belemenni, hogy miért romlott meg a viszonyuk. "Miután meghalt (Jimmy), nem azt vártuk teljesen tőle, amit kaptunk, se én, se édesanyám, se az egész család. Nem vagyunk annyira jóban. Köszönőviszonyban vagyunk, nincsen akkora probléma, de nincs meg az a kapcsolat” – mesélte Adrián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.