Felmérés: a tinik közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót chatbeszélgetésben

Forrás: Shutterstock -
erotikus tinédzser üzenet internet felmérés chat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinik közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót chatbeszélgetésben – derült ki egy friss felmérésből.

Tinik a neten címmel készített egy felmérést nemrég a Be Social, amelyben elsősorban arra keresték a választ, mennyire változtak meg a fiatalok internetezési szokásai.

A kutatás során többek között arra is fény derült, a tizenévesek több mint háromnegyede, 78%-a napi 3 óránál többet internetezik, és a leggyakrabban okostelefonon böngésznek. Az alanyok 71%-ának van olyan barátja, ismerőse, akivel szinte csak virtuálisan tart kapcsolatot, és 83% válaszolta azt, hogy a szülei is ott vannak az ismerősei között a Facebookon.

A tinédzserek közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót Forrás: Shutterstock

A legrémisztőbb válaszok mégis a „Kértek-e már tőled erotikus fotót chatbeszélgetésben?" kérdésre érkeztek. A tinik 39%-a erre igennel felelt – ez az arány a 14 év alattiaknál is 33%-os.

Ami pedig még ennél is megdöbbentőbb: a megkérdezettek 7%-a teljesítette is a kérést. A fiúk tűnnek aktívabbnak: közülük minden 10., a lányok esetében minden 20. küldött kérésre magáról erotikus képet.

Csúnyán megsérült Enzo Diaz focista: az arcába talpaltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-csunyan-megserult-enzo-diaz-focista-az-arcaba-talpaltak.htmlVéres vége lett a Sao Paulo-Talleres mérkőzésének, az egyik focista nagyon csúnyán megsérült. TV + SztárokOrigoKirúgásáról vallott Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-kirugasarol-vallott-szabados-agi.htmlSzabados Ági elárulta, ma már nem bánja, hogy néhány évvel ezelőtt kirúgták korábbi munkahelyéről, hiszen ha ez nem történik meg, most nem dolgozna az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoZsédát felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zsedat-felkertek-arra-hogy-ertekelje-a-nemet-eurovizios-valogato-dalait.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Zsédát, a német eurovíziós válogató dalait értékelheti. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi a repülőről posztolt Andy Vajna urnájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vajna-timi-a-repulorol-posztolt-andy-vajna-urnajaval.htmlVajna Timi elindult repülővel Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival. TV + SztárokOrigoZaklatták a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zaklattak-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katalint.htmlZaklatás áldozata lett a Jóban Rosszban sztárja, Nagy Katalin. TV + Sztárok--Balázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör hajától - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-balazs-pali-megvalt-a-vedjegyeve-valt-gondor-hajatol.htmlBalázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör tincseitől. Az énekes azt mondja, lezárt egy korszakot az életében. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.