Görög Zita ellenőrzi, mit csinálnak a gyermekei az interneten

Görög Zita szülő ellenőrzés gyermek internet közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseperednek Görög Zita gyermekei, így már ők is belecsöppentek az internet világába. A modell-édesanya most elárulta, hogyan tanítja csemetéit a felelős internethasználatra.

"A fiam ellenőrzött keretek között netezhet, de neki is van privát Instagram-oldala, ahogy már az osztályában sajnos sok mindenkinek, de ellenőrzöm a tartalmakat, és szerencsére csak a 12 évesek furcsa humorának lehetek szemtanúja" – mesélte Görög Zita modell a Borsnak, akinek fia, Milán már 12 éves, lánya, Lotti pedig 10. Már mindketten internethasználók, de az édesanya figyel arra, hogy csak olyan tartalmakhoz jussanak, ami nekik való.

Lotti Waldorf-filozófiában nevelkedik, így neki például csak nyomógombos telefonja van. Otthon sem az internetet, sem a tévét nem köttették be.

"Ha a kisfiamnak olyan házi feladatot kell írni, vagy a többi barátja is épp online egy játékban, akkor a telefonunkról megosztjuk az internetet, és használhatja ő is, mert azt sem szeretném, hogy mindenből kimaradjon, de nem lóghat fenn órákat" – fogalmazott Görög Zita. Hozzátette: nehéz megoldani, hogy a fia ne maradjon ki a közösségi életből, de ne menjen el egy olyan irányba, ami felszínessé tenné.

Nyílt levél a barátomnak, akit szeretek, de szakítani fogok velehttp://www.life.hu/csalad/20190213-nyilt-level-a-baratomnak-akit-szeretek-de-szakitani-fogok-vele-olvasoi-level.htmlEgy igen érdekes olvasói levelet kaptunk, amelyben a szerelem különböző hévvel való megélése jelent terhet egy kapcsolatban. Sőt, egyenesen egy szakításba csöppenhetünk, ami csak pár nap múlva lesz kimondva. CsaládOrigoAmbrus Attila gyermeke az Anna nevet kapta a Viszkis nagymamája utánhttp://www.life.hu/csalad/20190214-ambrus-attila-gyermeke-az-anna-nevet-kapta-a-viszkis-nagymamaja-utan.htmlMegszületett a Viszkis első gyermeke, az anyuka és a baba is jól vannak. A kislány az Anna nevet kapta, most pedig az is kiderült, kiről nevezték el Attiláék a gyermeküket. Család--Kutyakennelben tartották gyermekeiket a texasi szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20190214--kutyakennelben-tartottak-gyermekeiket-a-texasi-szulok.htmlBorzalmas körülmények között tartották gyermekeiket a texasi szülők: kutyakennelben, alultápláltan éltek. CsaládOrigoZámbó Adrián szerint a testvérek között felhőtlen a kapcsolat, Zámbó Árpyval viszont nem http://www.life.hu/csalad/20190213-zambo-adrian-elmeselte-hogy-testverek-kozott-felhotlen-kapcsolat-zambo-arpival-viszont-nem.htmlA Zámbó fivérek között, azaz Zámbó Jimmy gyermekei között továbbra is szoros a testvéri kötelék, szeretik, segítik egymást. Ám Zámbó Adrián elmondta, hogy Zámbó Árpyval nem egészen felhőtlen a viszonyuk. Család--Évente 12 millióra tehető a házasságra kényszerített gyerekek számahttp://www.life.hu/csalad/20190213-evente-12-milliora-teheto-a-hazassagra-kenyszeritett-gyermekek-szama.htmlA Valentin-napot a romantikával és leánykéréssel szokás azonosítani, azonban milliók, főleg fiatal lányok számára a házasság nem saját döntés kérdése. Évente 12 millió, vagyis napi 35 ezer gyereket kényszerítenek házasságra a világon – figyelmeztet a szerelmesek napja közeledtével az UNICEF. Család--Ambrus Attilának megszületett a gyermeke: ő vágta el a köldökzsinórthttp://www.life.hu/csalad/20190213-ambrus-attilanak-megszuletett-a-gyermeke-o-vagta-el-a-koldokzsinort.htmlMegszületett Ambrus Attila kislánya, Anna, határtalan boldogságáról és a szülés részleteiről számolt be a Viszkis. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.