Berki Krisztián és felesége, Mazsi őszre tervezik a családalapítást

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Mazsi családalapítás kisbaba Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem várnak sokáig a babavállalással Berki Krisztiánék. A tévés elmondta, mikor alapítanak családot Mazsival.

Berki Krisztián nem szeretné, ha ősztől a felesége, Mazsi bármilyen veszélyes sportot űzne, ugyanis családalapítási terveik vannak.

Berki Krisztián és Mazsi őszre tervezik a babát Forrás: Polyak Attila/Origo

"Mazsi bokszolni kezdett, és alig várjuk, hogy szeptemberben egy hivatalos gálán megmutassa magát egy mérkőzésen. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy egy tévécsatorna is közvetíti majd, de ez legyen meglepetés. Sokan kérdezik, nem féltem-e őt, de mivel profi sportoló volt, évekig karatézott, nagyon ügyes. Ráadásul a ringen kívül mindentől megvédem őt, neki csak ott kell helytállnia. Persze azért aggódom érte, főleg, mivel szeretnénk közös babát, ezért biztos, hogy a mérkőzés után nem engedem többet a szorítóba, vigyáznia kell magára. Most kiélheti ezt az adrenalinvágyát, hagyom harcolni, utána viszont szó sem lehet semmilyen veszélyes dologról" – nyilatkozta Berki a Vasárnapi Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.