betegség halálos beteg szúnyogok malária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évente egymillió ember hal meg a világon malária miatt, ezt a betegséget a fertőzött szúnyogok csípésétől lehet megkapni. Nemrég George Clooney kapta el a betegséget, mikor Szudánban járt - a világhírű színész 10 nap alatt felgyógyult, de sok millió embernek ez egyáltalán nem sikerül.

Izraeli kutatók most egy új rovarölő szert kísérleteztek ki, amely minden eddiginél hatékonyabbnak bizonyult. S ahogy a videóból kiderül: az új szúnyogölő szer nemcsak hatékony, de nagyon olcsó is.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=HBMsMV8AwIPxNLSJ



L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!

Maláriás lett George Clooneyhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-malarias-lett-george-clooney.htmlHarc a méhnyakrák ellen/lifenetwork/lifemagazin/20110125-harc-a-mehnyakrak-ellen.htmlSzékletátültetéssel gyógyítható egy halált is okozó betegséghttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110124-szekletatultetessel-gyogyithato-egy-sulyos-betegseg.htmlCapgras-szindróma - Segítség, a férjembe bújt egy idegen és meg akar ölni!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110124-capgrasszindroma-segitseg-a-ferjembe-bujt-egy-idegen-es-meg.htmlMegszelídült formában tér vissza H1N1 vírus/lifenetwork/lifemagazin/20110124-keszuloben-az-influenzapanik.htmlInjekciós tűvel akart rabolni egy férfi - HIV-fertőzöttnek mondta magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110124-injekcios-tuvel-akart-rabolni-egy-ferfi-hivfertozottnek-mondta-magat.htmlHat egészséges szokás, amitől megbetegszelhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-hat-egeszseges-szokas-amitol-megbetegszel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.