Forradalmi megoldás, amitől a pasid tovább bírja az ágyban!

pénisz ideg szex korai magömlés orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mindössze 20 perces beavatkozás segítségével az orvosok kezelni tudják a korai magömlést. Az új terápia során azokat az idegeket deaktiválják, melyek szex közben az örömérzet jeleit továbbítják az agyba. A terápia egyelőre tesztelési fázisban van az Egyesült Államokban.

A kezelés során a páciensek helyi érzéstelenítését követően egy kis méretű, üreges tűt juttatnak néhány centiméter mélyen a medence bőre alá, míg el nem érik a dorzális péniszideget.

Thinkstock
Thinkstock

Ez az ideg továbbítja a jeleket az agyba, kontrollálja az érzékenységet, és ez köti össze a medencét a gerincvelővel. Ezt követően egy gombnyomásra kisfeszültségű áramot küldenek az elektródába, hogy felmelegítsék az ideget. A hő hatására az ideg részlegesen elhal, ezáltal szex közben kevésbé lesz képes jeleket továbbítani az agy felé, melynek következtében a férfiak tovább bírják orgazmus nélkül az ágyban.

A kezelés célja, hogy minél tovább késleltesse az ejakulációt, anélkül, hogy az ideg jeltovábbítási képességét teljesen megszüntetné. A terápiát jelenleg 22 férfin tesztelik Ohióban, a Clevelandi Egészségügyi Központban. A vizsgálatok során megállapították, hogy valószínűleg a kezelést néhány hónappal később újra meg kell ismételni, mivel a hőhatás következtében roncsolódott ideg képes regenerálódni, mondja dr. David Prologo, a kutatás vezetője.

Thinkstock
Thinkstock

Dr. John Dean, a Szexuális Gyógyászat Nemzetközi Társaságának volt elnöke szerint a vizsgálatok közben nagyon körültekintően kell eljárni, mert a korábbi, hasonló kezelések ellenkező hatást értek el, mivel az ideg elhalásával a páciensek érzéketlenné váltak, és sokan többé nem voltak képesek az erekcióra sem. A mostani kezelés azonban sokkal kevésbé drasztikus, mivel nem ölik ki teljesen az ideget, csak az érzékenységét próbálják lecsökkenteni a hő segítségével, állítja dr. Dean.

Az Egyesült Államokban minden negyedik férfit érinti a korai megömlés problémája. Az ő számukra átlagosan 1,8 percig tart egy szexuális együttlét, míg akiket nem érint az idő előtti ejakuláció, azok számára a közösülés időtartama átlagosan 7,3 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.