agydaganat késelés támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor egy banda késsel támadt Iain Petrie-re és eltörték az arccsontját, továbbá összeszabdalták a lábát, a férfi még nem is sejtette, hogy egykor majd hálás lesz nekik. Ugyanis valószínűleg éppen ez a rémisztő helyzet mentette meg később az életét.

Amikor az orvosok a támadás után a kórházban vizsgálták a 33 éves, kertészként dolgozó férfit, felfedeztek nála egy életveszélyes agydaganatot, amelyet azonnal meg is operáltak. Ennek eredményeképpen Iain már nem érzi állandóan levertnek magát és sokkal éberebb, mint valaha volt.
Édesanyja, Anne a végzetnek tulajdonítja a diagnózist. "Ennek meg kellett történnie" - mondta el az anya. "Ez volt a végzete. Nem érdemelte meg a késelést, de mégis valami jó sült ki belőle."

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Iain sorsa akkor pecsételődött meg, amikor tavaly június 18-án Bristolban megnézte az Anglia-Algéria focimeccset. A kocsmában ismerkedett meg a bandával, akik meghívták a férfit a lakásukra, azonban a kocsmától nem messze, egy sikátorban megtámadták. Kirabolták, megverték és felhasították a jobb combját is.

Egy arra járó rendőr vitte be Iaint a Bristol Royal Infirmary kórházba, ahol az orvosok elvégezték a rutin CT-vizsgálatot. Ennek során derült ki, hogy elváltozás van az agyban. Az ezután következő egy hétben három alkalommal készítettek MR-felvételeket, ezek 2 centiméteres daganatot mutattak az agy tetejében.

Az egyetemi könyvtárosként dolgozó Anne így folytatta: "Iain nem igazán fogta fel, hogy az agydaganat az életét veszélyeztetheti, úgy gondolta, van ott egy púp, amit ki kell venni."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Gábor Zsazsát már csak a lélegeztetőgép tartja életbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110330-gabor-zsazsat-mar-csak-a-lelegeztetogep-tartja-eletben.htmlNe dőlj be a csodaszereknek! Életveszélyes potencianövelőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110329-ne-dolj-be-a-csodaszereknek-eletveszelyes-potencianovelok.htmlGyerekszáj: "Anya, a leszbikusoknak soha nem szakad el a szűzhártyájuk?"/lifenetwork/lifemagazin/20110329-gyereknyelv-anya-a-leszbikusoknak-soha-nem-szakad-el-a-szuzhartyajuk.htmlBabák, aki gyógyítani jöttek a világra/lifenetwork/lifemagazin/20110328-gyogyito-babak-medical-bebik-akik-koldokveruk-ossejtjeivel-mentik-meg-a.htmlEmiatt veszélyes vízben szeretkezni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110328-szex-a-vizben-veszelyes-lehet.htmlFukusimai atomreaktor-robbanás - Szedjünk jódot?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110325-fukusimai-atomreaktor-robbanas-szedjunk-jodot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.