plasztikai műtét mell Zalatnay Sarolta megszabadul óriási
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta ismét plasztikai műtét alá veti melleit. Állítása szerint nagyon zavarja a koncentrálásban, hogy állandóan azt kell figyelnie, ki vet pillantást méretes kebleire, emiatt szeretne megszabadulni tőlük - olvasható a Borsban.

Cinit frusztrálják saját mellei, melyet évekkel ezelőtt nagyobbíttatott meg - mostanában pedig nem győzi takargatni. Az énekesnő új életet tervez, szeretné, ha ezentúl nem botrányos életével kerülne a címlapokra, hanem azzal, amihez igazán ért: a zenével. Új életét megváltozott külsővel szeretné megkezdeni, ezért a haját levágatta, és hatalmas melleinek is búcsút mond. A műtét nem lesz egyszerű, két lépésben kisebbítik majd a melleit.

Forrás: [origo]  , /www.zalatnay.netau.net/
Forrás: [origo] , /www.zalatnay.netau.net/



"Először arra gondoltam, hogy csak le kell kicsinyíteni és jó lesz, de most már tudom, nem akarok implantátumokkal élni. Ugyanolyan kismellű leszek, mint amilyen húszévesen voltam. Az vagyok igazán én, ezek itt nem hozzám tartoznak" - nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

Cini szeretne minél előbb kés alá feküdni, és erre lesz is alkalma a TV2 hamarosan induló műsora, a Nagy duett után.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A lány, akinek mellfellvarrás után eltűnt a mellbimbója/lifenetwork/lifemagazin/20110201-a-lany-akinek-mellfellvarras-utan-eltunt-a-mellbimboja.htmlNem a dezodor az oka - 10 tévhit a mellrákrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101029-10-tevhit-az-emlorakrol.htmlTömegével járnak mellkisebbítő műtétre a cicis férfiakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110207-egyre-nepszerubb-a-mellkisebbito-mutet-ferfiaknak.htmlBelehalt hatodik mellpasztikájába a pornócsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-belehalt-hatodik-mellpasztikajaba-a-pornocsillag.htmlMegrázó történet: Lehet-e teljes életet élni leforrázott mellel?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110104-megrazo-tortenet-lehete-teljes-szexualis-eletet-elni-leforrazott-mellel.htmlA feleség mellrákos lett - újra egymásba szeretett az elvált házaspárhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101215-a-feleseg-mellrakos-lett-ujra-egymasba-szeretett-az-elvalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.