Meztelenül fotózták a 38 éves Gwyneth Paltrow-t! Szebb, mint valaha!

fitneszedző szakácskönyv Gwyneth Paltrow személyi edző jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első szarkalábak megjelenésével nem mindenki rohan először a plasztikai sebészhez - Gwyneth Paltrow azon kevés sztárok egyike, aki a természetesség híve.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincnyolc éves édesanya tíz évvel fiatalabbnak látszik a koránál, pláne a legújabb Vanity Fair magazin címlapján. A szőkeség egyetlen neccharisnyában, Louis Vuitton ékszerekkel, kontyba tűzött frizurával és kebleit átölelve pózol a címlapon (fotó) - és szebb, mint valaha. A képeket nézegetve egyértelmű, hogy a fotós mellőzte a Photoshop használatát. A színésznő szerencsésnek mondhatja magát - a terhességek után egyáltalán nem maradtak rajta striák. Ebben a jó genetikai adottságokon kívül az is szerepet játszik, hogy Gwynnie nagyon figyel az életmódjára - talán már túlságosan is egészségfüggő lett az utóbbi években.

Brad Pitt exkedvese minden reggel 4:30-kor kel, hogy elkezdhesse edzését: napi szinten jógázik. Egy interjúban bevallotta, mi is kitartásának titka: "Egyáltalán nem vagyok az a koránkelő típus. Minden csak a kellő önfegyelemről szól - nagyon szigorú vagyok magamhoz. Hetente hatszor edzek, és csakis egészséges ételeket eszem" - vallotta Miss Paltrow, akinek néhány hete jelent meg saját szakácskönyve. Tervei között szerepel az is, hogy saját fitneszteremláncot nyit személyi edzőjével, Tracy Andersonnal - ha Gwyneth lesz a cég arca, akkor a siker borítékolható!

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Fahéjjal az Alzheimer ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110630-fahejjal-az-alzheimer-ellen.htmlKrónikus orrdugulás - mi okozhatja?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-kronikus-orrdugulas-mi-okozhatja.htmlÉpítkezésen szexeltek - kórházban kötöttek kihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110629-epitkezesen-szexeltek-korhazban-kotottek-ki.htmlFesztiválkórkép - te mivel pörgeted fel magad?http://www.life.hu/gyogyulj/20110628-fesztivalkorkep-te-mivel-porgeted-fel-magad.htmlAgyműtét alatt kellett gitároznia a világhírű zenésznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-a-vilaghiru-bendzsogitaros-csodas-agymutetje-video.htmlLefejezett a metró egy férfit - cigarettázni akarthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-lefejezett-a-metro-egy-ferfit.htmlKiderült! Súlyos betegség, Basedow-kór miatt tűnt el a vagány énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110627-missy-elliot-pajzsmirigye-tulmukodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.