Személyit kapott a világ legszőrösebb kislánya - Fotó!

2011.07.15. 12:00

A világ legszőrösebb kislánya végre megkapta élete első személyi igazolványát.

Egy ritka kromoszóma-rendellenesség következtében a - hypertrichosis -  a 11 éves Supattra Sasuphan arcát és testét sűrű, extrém mennyiségű szőr borítja. A kislány azonban ahelyett, hogy elbujdosott volna, a világ előtt büszkén vállalta másságát, és nemrég a Rekordok könyvébe is bekerült, mint a világ legszőrösebb embere.

Northfoto


Érdekes módon azóta osztálytársai már nem csúfolják, sőt, rendkívül népszerűvé vált. A "farkas kislány"-ra keresztelt lány rokonai is ugyanebben a rendellenességben szenvednek, és többnyire ők is hasonlóan szőrösek. Supatra a napokban megkapta élete első személyi igazolványát, amit most büszkén mutogat mindenkinek.

A lézeres kezelés sem segített

Az orvosok ugyan megpróbáltak lézeres kezeléssel segíteni Supatrának, de a szőrszálak mindig visszanőttek. "Már nagyon hozzászoktam, hogy ilyen vagyok, nem is érzem, hogy a szőr beborítja az arcomat, egyedül akkor zavaró, ha nagyon megnő, mert akkor nem látok rendesen" - magyarázta.

Supatra bár boldog, de reméli, hogy egy napon lesz gyógymód a betegségére. A kislány egyébként pontosan olyan életet él, mint a többi vele egykorú: szeret úszni, táncolni és a barátaival játszani. Bár az utcán még mindig megfordulnak utána az emberek, szeretne teljesen normális életet élni, és úgy gondolja, hogy az állapota semmiben sem akadályozza majd meg. "Szeretem a matekot, ezért akár segíthetek tanulni a fiatalabb gyerekeknek, később pedig orvos szeretnék lenni" - tette hozzá a kislány.

Tipp! Vérpezsdítő fotók! Alig takarja valami a TV2 dögös szépségeit! Nézd meg képgalériánkat!Új, gyógyíthatatlan nemi betegség terjed, amely meddőséget okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110713-uj-gyogyithatatlan-nemi-betegseg-terjed.html Mi lakik a köldöködben? Egy szexi testrész, ahol 1400 féle baktérium tanyázhat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110712-akar-1400-fele-bakterium-is-elhet-a-koldokodben.html Kate Middleton túl sovány, hogy teherbe essenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110711-kate-middleton-tul-sovany-hogy-teherbe-essen.html Lady Gaga kezd beleőrülni a fogyásbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110708-lady-gaga-kezd-beleorulni-a-fogyasba.html A harmadik nem - Homoszexualitás régen és mosthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110708-a-homoszexualitas-tortenete.html Szenzáció! Kétfejű kígyó született - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-ketfeju-kigyo-szuletett-nemetorszagban.html A halál markából szabadult Michael Douglashttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-a-halal-markabol-jott-vissza-michael-douglas.html
személyi igazolványszőrhypertrichosis