Udvaros Dorottyát egy korábbi baleset miatt meg kellett műteni

műtét Udvaros Dorottya láb színházi előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Udvaros Dorottyát egy évekkel korábbi lábsérülése miatt kellett megműteni, és emiatt már 4 előadást volt kénytelen lemondani.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Udvaros Dorottya a Bandy-lányok című darabban


"Még nem tudok rendes cipőt felvenni. Izgulok is, mert itt a színházi szezon, és mégse játszhatok egyik lábamon gyógycipőben! Ha a kezem sérült volna, az nem lenne gond - no de a lábam?! Évekkel ezelőtt történt az az aprócska baleset, ami miatt a mai napig szenvedek: a színpadon belerúgtam a falba, amitől két kis csontdarab levált az ízületről. Hiába pihentettem, nem múlt el a fájdalom. Sőt egyre rosszabb lett, ezért július 6-án megműtötte a lábam a csodálatos Béres György doktor. Engem még soha nem kellett felvágni, életemben először műtöttek rajtam valamit. Most sem engedtem volna, de muszáj volt. Nagyon izgulok, mikor tudok végre felvenni egy rendes cipőt."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.