plasztikai beavatkozás Megasztár Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla nyíltan vállalja, hogy változtatni szeretne az arcán, ezért pedig nemsokára kés alá fekszik.

A Megasztár műsorvezetője, Till Attila nagyon odafigyel magára: a sportnak köszönhetően remek kondiban van, de van valami, amin műtét nélkül ő sem tud változtatni. "Hangsúlyosabbak lettek a táskák a szemem alatt, és ez egyre inkább zavar. Ezt sajnos sem az étrend, sem a sminkesek nem tudják eltüntetni, ezért elgondolkodtam, mi lenne, ha megcsináltatnám őket. Szerintem bizonyos dolgokat egy férfi is átszabathat magán, és én nem akarok úgy kinézni, mint szegény jó Derrick főfelügyelő" - mesélte Tilla a Hot! magazinnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A műsorvezető korábban azt hitte, megállíthatja ezt a folyamatot, de most már tudja, ez nem lehetséges. "Sajnos ez adottság, és már fiatal koromban látszódott, hogy idővel táskásak lesznek a szemeim" - tette hozzá Tilla.

Tipp! Plasztikázott celebek, akik túlzásba estek. Kattints a galériáért!



Sikertörténet: "Anyukám nem látta azokat a hibákat, amiket én!" - Barbi nem fogyni, csak formásodni akarthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120412-ez-zsir-barbara-sikertortenete-anyukam-nem-latta-azokat-a-hibakat.htmlMindenki aggódik a népszerű magyar énekesnőérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120412-szulak-andrea-beteg-lett.htmlBotox: egy igen erős méreg, ami szépséget és gyógyulást is hozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120410-botox-egy-igen-eros-mereg-amely-szepseget-es-gyogyulast-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.