Bruce Willis plasztikai beavatkozás injekció szépségápolás kollagén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis ötvenhét éves kora ellenére meglehetősen jól néz ki. Titka azonban nem a stresszmentes életmód, hanem méregdrága kezelések.

A Blikk nemrég kiderítette: Bruce Willis egy speciá­lis szépészeti beavatkozásnak köszönheti ránctalan kinézetét. A hét végén egy belvárosi magánklinika plasztikai sebésze látogatta meg a világsztárt Budán bérelt villájában, hogy egy kollagénkezeléssel eltüntesse a ráncokat az akcióhősről. "Úgy tudom, telefonon rendelte meg a kezelést a produkciónak dolgozó egyik magyar asszisztens, aki alapve­tően minden olyan dolgot intéz a stábnak, amelyhez helyismeret és magyar kapcsolatok kellenek. Az orvos és a segítője ki is ment a budai villához a megfelelő eszközökkel, hogy megszépítsék a sztárt, aki nagyon óvatos volt, az augusztusig otthonául szolgáló házba ugyanis csak az orvost engedte be, az asszisztensét nem" - mesélte egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

Bruce Willis Budapesten. Kattints a képre a galériáért!

"A legújabb bőrfiatalító kollagéneljárás az, amit egy német sebész dolgozott ki. Egy apró, de sűrű tűfelületű, körülbelül 150-200 tűvel ellátott hengert görgetnek az arcon. A tűk mikrosérüléseket okoznak, ezzel beindul a bőr regenerációs folyamata. Hirtelen nem túl látványos, 3-4 hónap kell ahhoz, hogy újraépüljön a bőr kollagénhálója, és feszessé váljon az arcbőr. Egy ilyen kezelés pár tízezer forint. Vannak, akik csinálnak olyat is, hogy botox helyett kollagént fecskendeznek tűvel a bőr alá, ami azonnal feltölti a ráncokat, és kevésbé bénítja az izmokat. Ezt rendszeresen, három-négy havonta kell csinálni, egy alkalom százezer forintba kerül" - vallotta a napilapnak egy plasztikai sebész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.