Titokban veseátültetést végeztek el a csinos színésznőn

Sarah Hyland műtét vese veseelégtelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern Family sztárja, Sarah Hyland még mindig lábadozik az áprilisi, titokban végrehajtott veseátültetése után.
"Komoly fájdalmaim voltak szinte folyamatosan. Ráadásul ha nem aludtam legalább 12 órát, akkor úgy éreztem magam, mintha egyáltalán le sem feküdtem volna"

AFP
AFP

Sarah sokáig igyekezett állapotát titokban tartani még a munkatársai előtt is, és az év elején kiderült, hogy édesapja, a színész Edward James Hyland megfelelő donor a számára. A műtétre már a sorozat forgatása alatt, áprilisban sort kerítettek. A színésznő ma már szívesen mesél a vele történtekről: "Tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül, hiába tűnik úgy gyakran. És ha azt kérdezed: miért pont én? A válasz egyszerű: miért ne? Pontosan ez a betegség tett téged azzá a személlyé, aki ma vagy" - vallja a csinos sztár.

Kedvezményekkel és szűrésekkel újra indul a Patikahéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120515-kedvezmenyekkel-es-szuresekkel-ujra-indul-a-patikahet.htmlAmikor sír a rajz - Szexuálisan bántalmazott gyermekek rajzaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120514-amikor-sir-a-rajz-szexualisan-bantalmazott-gyermekek-rajzai.htmlÁtszabatják magukat az RTL Klub sztárjaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120513-atszabatjak-magukat-az-rtl-klub-sztarjai-kocsis-tibi-vv-attila.htmlGyógyvarázs: Szegedre látogattak az meseolvasó kisdoktorokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120511-gyogyvarazs-szegedre-latogattak-az-meseolvaso-kisdoktorok.htmlValóban lát a sötétben a különleges kínai kisfiú?http://www.life.hu/gyogyulj/20120511-valoban-lat-a-sotetben-a-kulonleges-kinai-kisfiu.htmlHős lett Dustin Hoffman - Életet mentetthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120508-hos-lett-dustin-hoffmann-eletet-mentett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.