focimeccs jótékony cél sérülés kórház Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárszakács a konyhán kívül sérült meg - a focipályán esett egy hatalmasat.

Pár napja egy jótékonysági futballmeccsen vett részt Gordon Ramsay. A sztárszakácsot egy másik játékos véletlenül felrúgta, így megütötte magát. A mérkőzés után kórházba vitték az angol séfet, de a vizsgálatok után ki is engedték. A meccsen egyébként Ramsay mellett olyan ismert emberek is játszottak, mint Mike Myers, Gerard Butler, Edward Norton és Woody Harrelson.

Focilabda nagyságú daganatot távolítottak el egy kínai férfi arcáról (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120522-focilabda-nagysagu-daganatot-tavolitottak-el-egy-kinai-ferfi-arcarol.htmlY diagnózis 3. rész: Csacsi részegen a kormány mögött (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120522-y-diagnozis-3-resz.htmlLehet, hogy nem is rossz az a gyerek - Csak nem hallhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120522-lehet-hogy-nem-is-rossz-az-a-gyerek-csak.htmlMeghökkentő dolog derült ki a gyönyörű színésznőrőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120516-meghokkento-dolog-derult-ki-a-gyonyoru-szinesznorol.htmlEleged van a menstruációból? Így felejtheted el hónapokig!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120522-eleged-van-a-menstruaciobol-igy-felejtheted-el-honapokig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.