Egyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfeje

2012.08.27. 20:25

Tyúkszem, deformálódott nagylábujj, méretes bütyök, repedt sarok és elszíneződött körmök - Katalin hercegnő egészségügyi problémákról árulkodó lábfejet villantott a londoni olimpia egyik helyszínén.

Tipp! Őrjítően szexi csaj lett a 45 éves színésznőből! Kattints a képekért!


"Amikor megpillantottam a lábait, azt hittem, egy atlétához tartoznak" - fogalmazott nyílt levélben a Daily Mail hasábjain Emma Supple szakorvos, aki képekkel illusztrálta a kivörösödött, sebes és hámló hercegnői testrész problémáit. Az esztétikai gondok mellett feltűnő volt, hogy a lábfej belső oldalának vénái a szokásosnál jobban kitüremkednek, ami alacsony talpívről - tehát enyhe lúdtalpról - árulkodik. A magas sarkú cipő ilyen tekintetben áldásos, hiszen ideiglenesen kompenzálja az elváltozást, illetve szebb testtartást biztosít, másfelől azonban valószínűleg ez a kiegészítő felelős a deformálódott lábujjakért.

Forrás: AFP

"Katalin hercegnőnek megfelelő méretű lábbelit kellene hordania" - figyelmeztetett Supple, aki szakorvos mielőbbi fölkeresését javasolja a brit uralkodócsalád tagjának, mielőtt az észrevett rendellenességek felsorolásába kezd.

Supple elemző írása szerint a cipők okozta állandó nyomás hatására több helyen is tyúkszem alakult ki Kate lábán, mivel bőre megvastagodással védekezik a mechanikai ingerek ellen. A bütyökkezdemények a nagylábujj ízületi elváltozását vetítik előre, a száraz sarkak okozója a nem megfelelő ápolás mellett a testsúly egyenetlen eloszlása a talpon. Supple szerint a hercegnőnek tyúkszemtapasz, alacsony talpú cipők és gazdag hidratáló rendszeres használata segítene, hogy lábai hercegnőhöz illően finom és elegáns legyen.

Tipp! A magyar modell megtépte a híres divatfotóst! Kattints a képekért!Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.html Íme Katalin hercegnő szexi unokatestvére!http://www.life.hu/life/galeria/20120815-katrina-darling-katalin-hercegno-szexi-unokatestvere.html Kate és Vilmos másképphttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120405-kate-es-vilmos-maskepp.html Pippa Middletonnak keményen beszólt a híres divattervezőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-karl-lagerfeld-velemeny-szerint-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-csak.html Milliókba került Kate Middleton "természetesen tökéletes" mosolyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111128-milliokba-kerult-kate-middleton-tokeletes-mosolya.html Pippa Middleton is hibázik néhahttp://www.life.hu/szepulj/20110926-pippa-middleton-nem-volt-csinos-a-londoni-divatheteken.html Pippa Middleton, ahogy még sosem láttad! - Különleges kép készült rólahttp://www.life.hu/hazitunder/20110714-pippa-middleton-ahogy-meg-sosem-lattad-kulonleges-kep-keszult.html Kate Middleton túl sovány, hogy teherbe essenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110711-kate-middleton-tul-sovany-hogy-teherbe-essen.html Pippa Middleton kihalászta Anglia legszexibb kékvérűjét?http://www.life.hu/szeress/20110616-pippa-middleton-harry-herceggel-kavar.html

 

 

Kate Middletonegészségbütyökhercegnőelőkelőséglábfejelegánstyúkszemvillantás