Micsoda kegyetlenség! Egy kisfiú arcán nyomta el cigarettáját egy járókelő

járókelő Nottingham cigaretta kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló esetnek lehettek tanúi a brit Nottingham város járókelői a napokban. Egy ismeretlen férfi mosolyogva elnyomta cigarettáját egy az utcán álldogáló kisfiú homlokán, majd egyszerűen továbbsétált - a döbbent anya és barátnője szeme láttára.

Az eset már csak azért is döbbenetes, mert fényes nappal, a város központjában történt. Az anya, Malikah Lal sokáig szóhoz sem jutott a sokktól. "A férfi mellettünk sétált, felénk fordult, mosolygott, majd egyszerűen elnyomta a cigarettát hároméves fiam, Javid homlokán" - mesélte.

Malikah majdnem rosszul lett, csak sírni tudott, nem is volt képes az idegen után futni - nem úgy, mint barátnője, aki hiába üldözte a férfit, az előbb fenyegetően visszafordult, majd sikerült meglógnia. A kisfiú fizikailag jól van és állítólag bátran tűrte a megaláztatást: nem is sírt, csak a fájdalmas pontot szorítva jajongott. A seb két nap után kezdett halványulni. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.