Borzalmasan néz ki - újabb plasztikán esett át a '80-as évek sztárja, Mickey Rourke

plasztikai műtét orr színész Mickey Rourke box plasztikai sebész arc sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek hollywoodi sztárja, Mickey Rourke számos alkalommal próbálta helyrehozni 2008-as rendkívül rosszul sikerült plasztikai műtétjének nyomait, azonban a beavatkozásoknak köszönhetően csak egyre aggasztóbban néz ki az egykor jóképű színész fizimiskája.

Mickey Rourke, a Pankrátor főszereplője nemrég múlt hatvanéves, és a számos félresikerült plasztikai műtétje következtében alig lehet már felismerni a nyolcvanas évek jóképű szívtipróját. A The Sun tudósítása szerint a színész a közelmúltban újra kés alá feküdt, hogy megpróbálja rendbehozatni teljesen eltorzult arcát.

Az újságban közölt képeken Mickey Rourke arca fel van dagadva a műtéttől, és homlokát, valamint orrát jókora hegek borítják, szeme alatt fekete karikák éktelenkednek (képeket itt láthatsz a színész eltorzult arcáról). A színész soha nem szégyellte az arcát, hanem inkább megpróbálta humorral kezelni a helyzetet, egyszer például azt nyilatkozta, hogy "látszólag rossz emberhez fordultam azzal a kéréssel, hogy hozza rendbe az arcomat".

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mickey Rourke még 12 éves korában ismerkedett meg az ökölvívással, majd mikor 1991-ben a színészi karrierje váratlanul összeomlott, elhatározta, hogy visszatér a kötelek közé. A színész állítása szerint csak azért fordult a plasztikai sebészethez, hogy a bokszolás következtében eltört orrát és arccsontját helyrehozassa.

"Az ökölvívás miatt kétszer is eltört az orrom, összesen ötször kellett megműteni, és egyszer szétrepedt az arccsontom is. A fülemből kioperált porc segítségével kellett kipótolni a szanaszét tört orromat, de végül ki kellett venni a porcot, mivel nagyon nem akart begyógyulni a seb" - emlékezett vissza Rourke. "Ez volt a legfájdalmasabb műtétem" - tette hozzá a színész.

60 éves lett Mickey Rourkehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120914-60-eves-lett-mickey-rourke.htmlHol van már a szívtipró? Egyre borzalmasabb Mickey Rourke külsejehttp://www.life.hu/life/galeria/20120727-fotokon-akkor-es-most-mickey-rourke.htmlDizájner vaginára vágynak a nők - Többezren állnak sorba plasztikai műtétérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-dizajner-vaginara-vagynak-a-nok-tobbezren-allnak-sorba-szemeremajkakon.htmlCelebek plasztikai műtét előtt és után - Némelyikük felismerhetetlenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120724-celebek-plasztikai-mutet-elott-es-utan-video.htmlAz igazi fizetség: a gyógyult betegek mosolya - Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kettős életehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120716-interju-dr-pataki-gergely-plasztikai-sebesszel.htmlKelemen Anna megbánta plasztikai műtéteithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111209-kelemen-anna-megbanta-plasztikai-muteteit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.