Marjai Judit: "Halálosan kényelmetlen, de megéri"

bütyök terápia lapos cipő sarok fájdalom magassarkú cipő gyulladás talp Marjai Judit nőiesség gerinc láb kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sokkal jobb érzés nőnek lenni egy magas sarkú cipőben, mint egy laposban" - mondta el Marjai Judit a Life.hu riporterének. Igen ám, de a szexis cipőnek ára van: a tűsarkú cipők gyakori viselésétől a láb begyulladhat, ami akár maradandó károsodáshoz és deformitáshoz is vezethet.

Sztárok, akik nevetségessé teszik magukat öltözékükkel - Nézd meg a képeket!



Judit azonban talált egy olyan kezelést - az úgynevezett lökéshullám terápiát -, ahol segítenek a gyulladt lábakon. Hogy pontosan hogyan, az a videóból kiderül.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9AucCKSoOm6tVBW

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Rippel Vivien: "Jövőre szeretnénk egy következő bébit"http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121011-rippel-viviennek-es-rippel-ferencnek-petesejtdonacio-segitsegevel-szuletett-kisfia.htmlA magassarkú bosszúja - Tönkrementek a színésznő lábaihttp://www.life.hu/szepulj/20110928-tonkretette-a-sok-magassarku-cipo-sarah-jessica-parker-labait.htmlMagas sarkú? Ugyan! - Íme az ősz legszexisebb és legkényelmesebb cipősarkaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121003-trend-divat-az-osz-legszexisebb-es-legkenyelmesebb-ciposarkai.htmlIskola helyett szépségversenyekre jár? Magas sarkú cipőben botladozik a hétéves realitysztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120913-iskola-helyett-szepsegversenyekre-jar-magassarku-cipoben-tipeg-a-heteves-realitysztar.htmlKiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút viselhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-kiszabadult-az-aranykalitkabol-katie-holmes-most-mar-magassarkut-visel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.