Lindsay Lohan színésznő rehabilitáció drog kokain alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan azt állítja, hogy ő nem drogfüggő, "csak" néhányszor próbálta ki a kokaint. Még mindig tartja magát ahhoz, hogy nincsenek alkohol- és drogproblémái. Ennek ellenére jelenleg is rehabilitáción van.

Lindsay Lohan végre beadta a derekát és felkereste a híres Betty Ford klinikát. A háromhónapos kezelésen kötelező részt vennie. A bíróság azért küldte elvonóra, mert hazudott a rendőrségnek, amikor azt állította, nem ő vezette a kocsit, amely tavaly nyáron karambolozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő szerint a rehab teljesen értelmetlen, mert ő nem függő. Azt mondja, egész életében csak ötször próbálta ki a kokaint. Ahogy a Life.hu is megírta, rajtakapták például egy szilveszteri bulin is, amint a mellékhelyiségben szippantott drogot. Lindsay őszintén bevallotta, hogy akkor kezdett lecsúszni, amikor Los Angelesbe költözött. Főleg 20 és 23 éves kora között élt ezekkel a szerekkel. Elárulta azt is, hogy nem vetette meg a marihuánát és az ecstasyt sem, de a herointól távol tartotta magát.

Kokaint szippantott a csuklójáról Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130423-lindsay-lohan-szineszno-kokaint-szippantott-a-csuklojarol-a-vecen-meg.htmlGyászol Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130404-lindsay-lohan-szineszno-kiskutyaja-meghalt.htmlLindsay Lohan terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130402-lindsay-lohan-szineszno-kiposztolta-a-twitterre-hogy-terhes-most-mindenki.htmlLindsay Lohan rács mögötthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130327-lindsay-lohan-szineszno-bortonbe-ment-egy-filmforgatas-kedveert.htmlPia nélkül nem tud élni Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-lindsay-lohan-szineszno-tovabb-folytatja-az-ivast-pedig-korabban-elvonora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.