Kiflitől fulladt meg egy gyerek

2013.05.08. 12:46

A tanulótársai előtt fulladt meg egy 11 éves diák kedden. A fiú félrenyelt egy kiflit. Korábban is volt hasonló eset: néhány napja egy 7 éves gyermek szilvás gombóctól fulladt meg Mosonmagyaróváron - írja az origo.

Egy héten belül két hasonló gyermektragédia történt Győr-Moson-Sopron megyében. Bakonyszentlászlón egy 11 éves romándi gyerek halt meg kedden. Az 5. osztályos fiú félrenyelt egy kiflit, és fuldokolni kezdett. A falat olyan rosszul helyezkedett el a torkában, hogy hiába tettek meg mindent, a fiú megfulladt a diáktársai előtt.

Forrás: Thinkstock

A tanárok az iskola melletti parkba kísérték a síró tanulókat, amíg meg nem érkeztek a pszichológusok, akik speciális módszerrel próbálták kihozni a gyerekeket a krízishelyzetből a tragédia után.

Mosonmagyaróváron is hasonló történt. A győri Petz Aladár Kórházban próbálták megmenteni annak a hétéves kisfiúnak az életét, aki szobájában egyedül szilvás gombócot evett, és az akadt meg a torkán a múlt héten. A kisfiú egyszer csak fuldokolva kitántorgott, hányt, majd összeesett. Leállt a légzése és a keringése is, így a mosonmagyaróvári mentőknek újra kellett éleszteniük. Ez sikerült, ezért vitték a válságos állapotban lévő kisgyereket azonnal Győrbe, ahol azonban meghalt.

A holttestüket találták meg a Máltán eltűnt turistáknakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-harom-holttestre-bukkantak-a-hatosagok-maltan-valoszinu-hogy-a-korabban.html Határon túli magyarok a történelemérettséginhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-a-hataron-tuli-magyarok-es-az-europai-unio-is-szerepel.html Börtönbe kerül Lauryn Hill énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-lauryn-hill-enekesnore-adocsalas-miatt-harom-honapos-borton-var.html Elektronikusak lesznek az anyakönyvekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-digitalisak-lesznek-az-anyakonyvek-jovo-julius-1jetol.html Kerek születésnapot ünnepel a színművészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-hegedus-d-geza-kossuth-es-jaszai-maridijas-szinmuvesz-ma-lett.html Külföldi turistákat ölt meg a vulkánkitöréshttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-negy-turista-halt-meg-a-fulopszigeteki-vulkankitores-miatt.html
Győr-Moson-Sopron megyehalálkifliszilvás gombócfélrenyelés