Lajcsi majdnem belehalt a fogyókúrába

diéta fényevés Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsit behálózta egy sarlatán, így kis híján nem élte túl a fogyókúráját.

A zenész szerint az a fényevőguru kerítette őt a hatalmába, aki a másfél éves babáját halálra éheztető családdal is kapcsolatban állt. A trombitaművész az utolsó pillanatban kiszállt, de azóta is folyamatos kezelésre szorul. Lajcsi a súlyproblémái miatt természetgyógyászhoz fordult, így talált rá a fényevőre, aki azt tanácsolta neki, csak ízesített folyadékot fogyasszon, és táplálkozzon a fény energiájával. Lajcsi 2010 tájékán, egy vidéki fellépésen rángatózni kezdett, halálfélelme volt, és nagyon rosszul lett. Az orvosok azt mondták neki, a szervezete teljesen kiürült, s ha tovább folytatja a koplalást, az az életébe kerül. A fényevő azonban azt mondta, ne foglalkozzon az orvosokkal, kövesse a tanácsait, mert a fény igenis elegendő táplálék. A zenész azonban szerencsére az aggódó családjára és orvosára hallgatott, ennek köszönheti, hogy még életben van - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Lajcsi a koplalás miatt azonban komoly mozgásszervi betegséget szerzett, amely folyamatos orvosi ellátást igényel, és a kezelésekre is külföldre jár. A zemész a történetével azért vállalta a nyilvánosságot, hogy mások ne járjanak úgy, mint ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.