VV Dya a szex miatt tolta el a plasztikai műtétet

VV Dya Való Világ sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy már a megfelelő méretű implantátumot is kiválasztotta, VV Dya egyelőre mégsem fekszik szike alá. A ValóVilág egykori plázacicájára rátalált a szerelem, és szeretné élvezni a szexuális együttlétet párjával, ezért döntött így.

VV Dya mellében már nyolc éve implantátum van, ami kissé deformálódott az idővel, ezért döntött úgy a barna lány, hogy újra megműtteti magát és nagyobb implantátumokra cserélteti a régit.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com

Mint ismeretes, egy ilyen beavatkozást hosszú, fájdalmas lábadozás követ. Ilyenkor a páciens mellei le vannak kötözve, és még a tisztálkodás is nehézséget okoz. Dya is tisztában van ezzel és épp ezért halasztotta el a jövő hétre tervezett operációt. A ValóVilág egykori üdvöskéje ugyanis szerelmes, és közös nyaralást tervez párjával, amit lehetetlenné tenne a műtétet, ahogyan a szexuális együttlétet is.
"Bevallom, nem voltunk még együtt, mindössze néhány csók csattant el kettőnk között. De való igaz, elég nehézkes lenne úgy az együttlét, hogy nekem a műtét miatt minden apró mozdulat fájdalmat okoz. És mivel közös nyaralást tervezünk, bármi megtörténhet" - árulta el a Blikknek a lány, aki őszre halasztotta a beavatkozást.

Alvás a forró nyári éjszakákon? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/gyogyulj/20130712-alvasi-tanacsok-nyari-ejszakakra.htmlNem szabadulhat a pszichiátriáról BB Évahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130712-bb-eva-a-tv2-egykori-sztarja-a-big-brother-egykori.htmlTúlélőkalauz: 8 jó tanács, ha fesztiválra készülszhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130702-tulelokalauz-fesztivalokra.htmlMagas sarkúban bálozhatott a láb nélküli tinihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-lifenight-specialis-mulab-segitsegevel-magassarkuban-balozott-a-lab-nelkuli-tinedzser.htmlNemet mondott Bolívia az összes gyorsétteremrehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130711-boliviaban-becsukott-az-osszes-mcdonalds-a-helyiek-elutasitjak-a-gyorskajakat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.