Demjén Ferenc zenésztárs dobos pszichiátria Szökés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész sajnálja, hogy már a barátokra sem hallgat a pszichiátriáról megszökött egykori kollégája, Herpai Sándor.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a V'Moto-Rock egykori dobosát, Herpai Sándort a pszichiátrián kezelik. Állítólag cipő nélkül szökött meg a kórházból. Azóta senki nem látta. A hír a zenészkollégákat és a barátokat is szíven ütötte - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Borzalmas, ami Herpaival történt, de sajnos mi, a barátok már nem tudunk rajta segíteni. Itt egy kiadós beszélgetés már nem old meg semmit" - mondta szomorúan a lapnak az egykori zenésztárs, Demjén Ferenc, aki az utóbbi években többször is megpróbált hatni Sándorra. "Sajnos az a tapasztalat, hogy ideig-óráig tartja benne a lelket, ha kibeszéli magából a problémákat, de aztán eltelik egy kis idő, és mintha az a beszélgetés meg sem történt volna. Nem tudom megmagyarázni, mi történhetett vele, azt hiszem, ezt úgy szokás meghatározni, hogy bekattant. Orvosi segítség kell neki, mi kevesek vagyunk ehhez" - tette hozzá Demjén Ferenc.

Hazatért az amputált kosarashttp://www.life.hu/gyogyulj/20130918-natasa-kovacevic-kosaras-hazatert-szerbiaba-a-labamputacio-utan.htmlNem tökéletesek, de gyönyörűek: fogyatékos modellekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130725-a-fogyatekos-modellek-a-kifuton-interju-vasas-vanda-toloszekes.htmlSzamurájkarddal támadtak Kulka Jánosrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130918-kulka-janos-szinesz-az-argo-2-forgatasan-serult-meg-bicskey.htmlPszichiátriára került Demjén zenésztársahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130917-herpai-sandor-a-vmotorock-egykori-dobosa-pszichiatriara-kerult.htmlVan olyan állat, amelyik mindig mosolyog!http://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130828-hosszabba-teszik-az-eletet-a-stresszoldo-allatok.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.