Kikészült Rubint Réka

2013.09.21. 8:49

Sokszor fáradt, türelmetlen mostanában a fitneszlady - tudta meg a Bors. A barátai szerint Rékának egy kicsit lazítania kell.

"Igyekszem tartani magam, de most tényleg elfáradtam. Az az oka, hogy maximalista vagyok. Ha elképzelek valamit, akkor annak úgy kell működnie, ha fotóznak, akkor úgy kell kinéznem... Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy nem tudok délelőtt anya, délután edző, este médiaszereplő, éjjel pedig feleség lenni" - vallotta.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A biztosítékot egyébként ez a hét verte ki nálam, vállaltam egy egyhetes, mindennapos forgatást, ami kivétel nélkül hajnali háromig tartott. Három órákat aludtam, kikészültem. Délután úgy alszom, mint ha ájult lennék, úgy kell kikaparni az ágyból. Szerencsére ismerem már annyira magam, hogy felismerem a tüneteit, ha túllövök a célon, és le tudok állni. Köteleztem magam arra, hogy minden délután aludjak egyet, mert ha ezt a tempót folytatom, akkor lassan, de biztosan felborulok" - mesélte a napilapnak Réka.

 

Rubint Réka levetkőzött Kasza Tibinek - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-rubint-reka-fitneszladyrol-szexi-kepeket-keszitett-kasza-tibi.html Rubint Réka először fürdött a Balatonbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130719-rubint-reka-eloszor-volt-a-balatonnal-schobert-norbinal.html Újabb szépségtitkait árulta el Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-rubint-reka-elarulta-titkat-hogyan-lesz-szep-es-feszes-a.html Rubint Réka a negyedik gyermekével terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130525-rubint-reka-a-negyedik-gyermekevel-varandos-schobert-norbi-egy-titokzatos.html Rubint Réka tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130115-csodbe-mentek-a-rubint-reka-fitneszguru-nevevel-femjelzett-szepsegszalonok.html
Rubint Rékafáradtságpihenésfitneszlady