betegség Michael Douglas tanács Elemi ösztön orvos Tőzsdecápák rák hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezelőorvosa tanácsára füllentett torokrákot az Oscar-díjas színész - vallotta be nemrégiben.

Michael Douglasnél 2010-ben diagnosztizáltak torokrákot. A 69 éves színész, akit először félrekezeltek betegségével, nemrég bevallotta, valójában a nyelvét támadta meg a kór. Egy amerikai showműsorban azt is elárulta, miért hazudott a sajtónak rákja típusáról.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

"Épp azelőtt történt, amikor egy hosszabb útra kellett mennem a Wall Street 4 miatt, az azonban nem lehetett, hogy azért töröljük az utat, mert nem érzem jól magam. El kellett mondanunk nekik, ezért azt mondtam, rendben, akkor menjünk és mondjuk el nekik, hogy rákom van és ennyi" - emlékezett vissza Douglas, aki később mégis inkább úgy döntött, hallgat orvosa tanácsára. "A kezelőorvosom mondta, legyen inkább torokrák. Beleegyeztem, de megkérdeztem, miért nem akarja elmondani, hogy nyelvrák? Azt mondta, ha műtétre kerül sor, az nem lesz túl szép. Elveszíthetem a nyelvemet és az állkapcsom egy részét" - mesélte a színész, aki nem akarta sokkolni rajongóit betegségével. A Tőzsdecápák sztárja szerencsére mára jól van és a hírek szerint feleségével is rendeződött kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.