X-Faktor Bozsek Márk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan megírtuk, Bozsek Márk nem tagadja, ő maga is érezte, hogy a legutóbbi X-Faktorban gyengén teljesített. Az énekes testi és lelki problémákkal küzd és vérszerinti édesapja sem könnyítette meg a helyzetét.

"A vérszerinti édesapám megnézett szombaton éneklés közben, és ez lelkileg megviselt. Kettőnk kapcsolata eléggé komplikált, nyolcéves koromban tudtam meg, hogy más az igazi apám, mint akit annak hittem. Az igazival tizennégy évesen találkoztam először. Az ő jelenléte is hozzátett ahhoz szombaton, hogy furcsán éreztem magam a produkcióm alatt. Az viszont nagyon jól­esett, hogy az adás után megdicsért, bátorított" - mesélte a Borsnak Márk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiú azt is elmesélte, hogy a lelki problémák mellett egészségügyi gondokkal is küzd, ami szintén nem volt jó hatással a produkciójára.

Bozsek Márk: "Nem voltam jó"http://www.life.hu/legykepben/20131104-bozsek-mark-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-a-baratok-kozt.htmlBozsek Márk elszomorodotthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekeset-bozsek-markot-megviseltek-a-kritikak.htmlBozsek Márk kettős életet élhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-markot-a-baratok-kozt-sztarjat-kimeriti-az-xfaktorral-es.htmlMár most vitát gerjeszt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-mar-most-vitat-gerjeszt-bozsek-mark-az-rtl-klub-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.