Karambol TV2 Sztárban sztár Nótár Mary FEM3 Joshi Bharat autóbaleset álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt zenekara tagjaival karambolozott a Sztárban sztár énekesnője. Azt állítja, megálmodta az ütközést.

A FEM3 műsorán Joshi Bharatnak öt évvel ezelőtt történt autóbalesetéről mesélt a Sztárban sztár szereplője, Nótár Mary. Az énekesnőt és zenekarát az autópályán érte a baj.

Forrás: Tv2

Éppen egy koncertre tartottak, amikor összeütköztek egy eléjük bevágó kocsival és többször megpördültek a saját sávjukban. Az autó ripityára tört, ám ők szinte karcolás nélkül megúszták a karambolt, Mary például csak a karját ütötte meg. Az énekesnő arról is beszélt, hogy bár hihetetlen, előző éjszaka - ha nem is pont úgy, ahogyan történt - megálmodta a balesetet, és azóta még az addiginál is jobban hallgat az érzéseire.

Feke Pál esett ki a Sztárban sztár műsorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol-feke-pal-esett-ki.htmlPuskás Peti esett ki a Sztárban Sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-puskas-peti-esett-ki-a-tv2-sztarban-sztarban-musorabol.htmlFelismerhetetlenek voltak a Sztárban sztár szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131115-igy-nezett-ki-szinetar-dora-nagy-ferokent-es-notar-mary.htmlNika esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-veres-monika-nika-esett-ki-a-sztarban-sztar-musorbol.htmlNemzetközi szörnycirkusz a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-sztarban-sztar-adasaban-felismerhetetlensegig-maszkiroztak-az-enekeseket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.