Mentő szállította kórházba Kandász Andreát

mentő műtét epekő TV2 Kandász Andrea rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja az otthonában lett rosszul, a férje riasztotta a mentőket. Az epeköve durrant be. 

Kandász Andrea egyedül volt otthon, amikor egyik pillanatról a másikra szédülni kezdett, majd úgy érezte, elájul. Még éppen annyi ereje volt, hogy riassza a férjét, aki azonnal hívta a mentőket - tudta meg a Blikk.

Forrás: Hajdú D. András/Origo
Gennykeltő bacilusok a rúzsodon?http://www.life.hu/gyogyulj/20131129-gyulladast-okozo-bakteriumok-gombak-virusok-elhetnek-a-sminktaskadban.htmlKopasz lett a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131204-kiss-peter-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-kopaszra-borotvaltatta-a-fejet.htmlAndy Vajna szeretete megbetegíti Tímeáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131203-andy-vajna-filmproducer-cicat-adott-felesegenek-vajna-timeanak-szulinapjara-de-timi-allergias-ra.htmlÍgy rombolják sejtjeidet az oxidációs folyamatokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131128-karos-oxidacios-folyamatok-a-testben-igy-vedekezhetsz-ellenuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.