halál boncolás Paul Walker Halálos iramban halottkémi jelentés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boncolás után nyilvánosságra hozták a tragikusan elhunyt színész és barátja halottkémi jelentését.

Kiderült, pontosan mi okozta Paul Walker halálát. Ahogy a Life.hu is megírta, a Halálos iramban sztárja szombaton vesztette életét egy tragikus autóbalesetben. A sportkocsit barátja, Roger Rodas vezette, akinek halálát a hivatalos halottkémi jelentés szerint a többszörös traumatikus sérülés okozta.

Forrás: AFP

A színész halálának hátterében a traumatikus és égési sérülések is közrejátszottak. A toxikológiai eredményekre még várni kell - írja a Uk.eonline. Az is kiderült, hogy Walker az anyósülésen ült. Azt viszont még nem jelentették be, pontosan mikor helyezik őt végső nyugalomra.

A tragédia kapcsán az egykori hollywoodi híresség szerelme teljesen összetört. Gyászolják kollégái és rajongói is. Legjobb barátja, Vin Diesel szívszorító üzenetben búcsúzott el tőle. Az Universal stúdió pedig hivatalosan is bejelentette, hogy meghatározatlan időre felfüggesztették a Halálos iramban 7 forgatását.

Szívszorító üzenet Paul Walkernekhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-vin-diesel-szinesz-szivszorito-uzenetet-kuldott-tragikusan-elhunyt-baratjanak-paul-walker-szinesznek.htmlEsküvői fotókon Paul Walkerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131204-paul-walker-szinesz-egy-honappal-a-halala-elott-occse-tanuja-volt-annak-eskuvojen.htmlEgy térfigyelő kamera is rögzítette Paul Walker autóbalesetéthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-egy-terfigyelo-kamera-is-rogzitette-a-hetvegen-a-halalos-iramban-cimu-filmek-sztarjanak.htmlA foga alapján próbálják azonosítani Paul Walkerthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131203-a-foga-alapjan-probaljak-azonositani-a-tuzhalalt-halt-paul-walkert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.