Gyermekeiből merít erőt a gyógyuláshoz Czeizel Endre

leukémia genetika Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endre gyermekei bearanyozzák a világhírű genetikus mindennapjait, és segítik a gyógyulásban. 

Ahogy arról már korábban a Life.hu is beszámolt, Czeizel Endre kemény küzdelmet vívott a leukémia ellen. A genetikus a Blikknek elárulta, a gyógyulásához nagyban hozzájárultak a gyermekei: Barbara, Balázs, Gábor és a legkisebb fia, a nyolcéves Andriska nagyon sokat tettek érte.

Forrás: TV2/Aktív

,,Szinte mindennap meglátogattak a kórházban, rengeteg erőt, energiát merítettem belőlük. Már sajnálom, hogy kisebb korukban nagyon keveset tudtam velük foglalkozni, sokszor találtak az íróasztalom mellett ülve, és nem tudtam velük játszani. Tudom, ebben a korban felelőtlen dolognak tűnhet, de ezek után már nem bánom, hogy hetvenéves korom után vállaltam egy újabb gyermeket, mert Andriska nagyon sok boldogságot nyújt" - vallotta a napilapnak a genetikus professzor. Czeizel Endre azt is elárulta, sokkal jobban oda kellett volna figyelnie magára, mert a családjának férfi tagjai nagyrészt prosztatarákban haltak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.