Több, mint negyven éve él felemelt kézzel egy férfi

Forrás: AFP/Sanjay Kanojia -
egészségügy Síva-hívő kitekeredett végtagok izületi fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évtizede döntött úgy a Síva- hívő Amar Bharti, hogy elhagyja feleségét és gyermekét, és további életét szent szolgálatban tölti. Felemelt kézzel.

A döntése pillanatáig a férfi tökéletesen átlagos életet élt, párja, lakása volt és három gyermeke. Egy nap azonban úgy ébredt, hogy mindent hátra kell hagynia. A már szentként tisztelt férfi először csak zarándokként, egyszerű öltözetben kóborolt India útjain, de néhány év múlva úgy érezte, ennél több kell ahhoz, hogy le tudjon mondani a földi hívságokról.

Forrás: AFP/Sanjay Kanojia

1973 ban tehát felemelte a jobb karját, és azóta égnek meredő karral áll ellen a kísértéseknek. Ma már ebben a pozícióban rögzült a karja, ha akarná se tudná mozdítani. Ám most már tökéletesen érzéketlen is a felemelt jobb, pedig eleinte elviselhetetlenül fájt a természetellenes tartás.

Mivel körmét sem vágja, rendkívül groteszk látványt nyújtanak a jobb csuklója, kézfeje körül spirálisan tekergő körmök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.