7 hétig állt egy férfi pénisze

Forrás: Thinkstock -
pénisz kerékpár férfi orvos biciklizés LifeNight kórház merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt bárki bármi sikamlós előzményt várna, leszögezzük: az ír férfi egy kiadós szabadtéri kerékpározás után szenvedett a szokatlanul hosszú ideig tartó merevedéstől.

Egy 22 éves ír férfi nemrég azzal került az Irish Examiner nevű újság címlapjára, hogy 7 héten át tartó merevedése volt. Mint kiderült, semmi különös előzménye nem volt a dolognak – csak egy kiadós biciklizés a szabadban.

Forrás: Thinkstock

A férfi az ötödik hét után elégelte meg a helyzetet – addig reménykedett, majdcsak elmúlik magától –, és orvoshoz fordult. Két hét hosszas próbálkozás után végül kiderült, az abnormális merevedést egy artéria és egy véna között fellépő probléma okozta, amely miatt szabálytalanná vált a véráramlás a férfi nemi szervében.

Spontán merevedésre vágyik Norbihttp://www.life.hu/szeress/20130926-spontan-merevedesra-vagysz-gyori-szilvia-szexualpszichologus-segit.htmlÍgy hat a merevedésére a fájdalomcsillapítóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130522-lifenight-merevedesi-zavarokat-okozhat-a-fajdalomcsillapito.htmlAmilyen a lába, olyan a merevedése?http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-nyugtalan-lab-szindroma-merevedesi-zavarokat-okozhat-egy-amerikai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.