Tóth Gabi roham Éjjel-nappal Budapest királynő pánikbetegség Dorina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest bombázója pánikbetegséggel küzd, amiről most vallott először.

A macsó Kristóf új kiszemeltje, Dorina 2008-ban már szerepelt az RTL Klub Királynő című műsorában és már akkor is magabiztos, vagány lánynak mutatta magát, akinek a motorozás és a sportlövészet a hobbija. Most azonban bevallotta, van, amikor az ő lába alól is kicsúszik a talaj.

Forrás: -facebook/Éjjel-Nappal Buadpest
Útmutató gasztrovadászoknak - így kerüld el a gyilkos gyöngyvirágot!http://www.life.hu/drlife/20140304-a-gyongyvirag-es-a-medvehagyma-hasonlit-osszekeverheto-igy-sulyos-mergezesek-alakulhatnak-ki.htmlSzinte minden évben történik súlyos vagy halálos kimenetelű mérgezés amiatt, hogy a kedvelt medvehagyma helyett gyöngyvirággal fűszerezi valaki a "vacsoráját". A Life.hu megmutatja, mire figyeljenek a lelkes gasztrovadászok.Dr. Life--Így küzdd le a horkolást!http://www.life.hu/drlife/20140228-megvan-a-megoldas-a-horkolasra-az-eldugult-orra-es-a-fulproblemakra-lezeres-kezelessel.htmlSokak küzdenek az állandó horkolással, eldugult orral és köhögéssel. A Life.hu kinyomozta, mivel szüntethetők meg a kellemetlen tünetek. Dr. Life--Vesedialízis otthon? Néha horror, de így lehet!http://www.life.hu/drlife/20140227-a-vesedializises-eljarasok-rendkivul-fontosak-a-beteg-eletkilatasait-illetoen-am-a-folyamat-akar-a.htmlHazánkban évente közel ezer ember válik veseelégtelenné, ám a művesekezelések segítségével a betegek élete megmenthető, meghosszabbítható.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.