Megszólalt a nagybeteg Bajor Imre

Forrás: RTL Klub -
betegség Bajor Imre Kína színész gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mit mondjak? Sehogy sem vagyok. Tudom, hogy sokan aggódnak értem, köszönöm ezúttal is" - így üzent a Blikk olvasóinak Bajor Imre.

"De ahogy eddig, ezután sem szeretnék beszélni az egészségi állapotomról, mert az csak rám és a családomra tartozik"

Megszólalt Bajor Imre egykori felesége Forrás: RTL Klub

A Bors értesülései szerint a súlyos beteg Bajor Imre egy több mint tízórás repülőút után tegnap megérkezett a délkínai Kuang­csouba. Ezt azonban eddig sem a színész, sem pedig a család nem erősítették meg.

Levágott péniszt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/drlife/20140315-levagott-peniszt-keres-a-rendorseg-angliaban-a-ferfi-komaban-van.htmlAngliában minden rendőr egy levágott péniszt keres. Még az utakat is lezárták. Dr. Life--Videó az igaz barátságról - mindenki kopaszra vágatta a hajáthttp://www.life.hu/drlife/20140315-video-az-igaz-baratsagrol-mindenki-kopaszra-vagatta-a-hajat-a-mellrakos-baratnoje-miatt.htmlGerdi McKenna-t mellrákkal diagnosztizálták. Később a barátok egytől egyig levágatták kopaszra a hajukat, ezzel megmutatva Gerdinak, mennyire szeretik őt. Dr. LifeOrigoTápióka, a multivitamin-forráshttp://www.life.hu/drlife/20140314-remek-vitaminforras-a-tapioka-ami-pudingok-alapanyaga.htmlEgyre népszerűbb a kicsi gyöngyökből álló tápióka. A Life.hu szerkesztőségében nemrég kipróbáltuk a belőle készült pudingot, ami egyértelmű sikert aratott.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.