DNS vizsgálat bizonyítja, hogy Elvis szívbeteg volt

betegség halál Elvis Presley DNS-elemzés szívbetegség egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Channel 4 brit kereskedelmi televízió kérésére végeztek DNS vizsgálatokat egy olyan hajfürtön, amelyet a "Királynak", Elvis Presleynek tulajdonítanak.

Az énekes 42 éves korában veszítette életét, és az akkori, hivatalos álláspont szerint is súlyos szívbeteg volt. Nagyon sok találgatás övezte azonban halálának körülményeit, ezért lehet fontos majd negyven évvel halála után is a DNS vizsgálat.
A haj analízisét végző Stephen Kingsmore, a Kansas City-i Gyermekkórház Genomikai Központjának igazgatója osztotta meg a nyilvánosággal a kutatás eredményet, mely szerint olyan génvariánsokat mutattak ki, amelyek migrént, glaukómát és elhízást okoznak - adta hírül az MTI.

Kern felgyógyult a szívbetegségbőlhttp://www.life.hu/drlife/20140114-kern-andras-szinesz-meggyogyult-sulyos-betegsegebol.htmlKern Andrást azt vallja, az életmódváltás és az élniakarás segítségével sikerült meggyógyulnia. Dr. LifeHosszú távon hatástalan és szívbetegséget idézhet elő az Atkins-diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/20120612-hosszu-tavon-hatastalan-es-meg-egeszsegre-artalmas-is-az-atkinsdieta.htmlAz alacsony szénhidráttartalmú, de sok zsírt tartalmazó étrendek, mint például az Atkins-diéta rövidtávon súlycsökkenést eredményezhetnek, de hosszú távon nem hatékonyak, ráadásul jelentős mértékben megnövelhetik a vér koleszterinszintjét is - állítják svéd kutatók.Ez Zsír!Csökkenti a szívbetegségek kockázatát a fehérjeváltáshttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/20100825-csokkenti-a-sziv-es-errendszeri-betegsegek-kockazatat-a-feherjevaltas.htmlA fehérjebevitel átváltása vörös húsokról baromfira, halra és diófélékre mérhetően csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát - közölte legújabb számában a Circulation című orvosi szakfolyóirat.Táp. tudomány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.