Kísérleti kezelést kap Bajor Imre?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv -
Bajor Imre Kína színész kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges terápiával próbálnak az orvosok Bajor Imrén segíteni. A színész csupán pár napot töltött Kínában, ám az ottani kezelés nem vált be, így most már csak az itthoni orvosokban bízhat. 

Ismét otthonában ápolják Bajor Imrét. A TV2 Aktívjának információi szerint egy, még kísérleti fázisban lévő módszert próbálnak ki rajta: mélytengeri algát és immunerősítő injekciókat kap, amellyel a szervezet védekezőképességét erősítik.

A Bors információi szerint azonban aggasztó a művész állapota, a kezelések nem válnak be, ő pedig olyannyira elkeseredett, hogy visszautasítja a kezeléseket.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Lelkiismeret-furdalás gyötri Farkasházythttp://www.life.hu/drlife/20140328-bajor-imre-betegsege-miatt-lelkiismeret-furdalas-gyotri-farkashazy-tivadart.htmlFarkasházy Tivadar hónapok óta lelkiismeret-furdalást érez, mert nem figyelmeztette a barátját időben, hogy lábfájása egy súlyosabb betegség tünete is lehet. Akkor talán korábban kiderülhetett volna, hogy nagyobb baj van a háttérben. Dr. Life--Zana József súlyos beteghttp://www.life.hu/drlife/20140327-ganxsta-zolee-edesapja-zana-jozsef-sulyos-beteg-korhazban-apoljak-csala-zsuzsa-temetesen-sem.htmlTíz napja kórházban ápolják a súlyos beteg Zana Józsefet. A színművész infúziót kap és lábra állni is alig tud.Dr. LifeOrigoMáté Kriszta lábra sem tud állnihttp://www.life.hu/drlife/20140327-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoranak-szereploje-mate-kriszta-megserult-fellepese-tobb-hetig.htmlAhogyan a Life.hu is megírta, a Szombat Esti Láz szereplője megsérült a pénteki táncpróbáján. Felépülése több hétig is eltarthat, sőt, még a műtét is szóba került az egykori híradósnál. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.