Agyvérzése volt Sharon Stone-nak?

Forrás: AFP/Mike Windle -
Brazília Sharon Stone agyvérzés jótékonysági rendezvény stroke gyanú kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hónap elején két napon át benntartották az 56 éves színésznőt abban a brazil kórházban, ahová egy jótékonysági est után kellett szállítani.

Április elején agyvérzés gyanújával kórházba szállították Sharon Stone-t Brazíliában. A színésznő egy AIDS-kutatásokra gyűjtő jótékonysági gálaest háziasszonya volt, ami után a hírek szerint kórházba kellett vinni.

Forrás: AFP/Mike Windle

Itt két napig tartották bent, ám mint később kiderült, csak egy fertőzés miatt kellett befeküdnie, a kezelés után elhagyhatta a kórházat. Az 56 éves sztár a héten egy egészségügyi központ megnyitóján tette tiszteletét, ahol a legkevésbé sem tűnt betegnek: beszédet mondott és a szemtanúk szerint rengeteget mosolygott.

Visszanyerte a szülés előtti alakját Balla Eszterhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-visszanyerte-szules-elotti-alakjat.htmlIgazán szerencsésnek mondhatja magát Balla Eszter színésznő, ugyanis nyolc hónappal a szülés után bombaformában van, vékonyabb, mint valaha.TV + BulvárOrigoRobbanótestet találtak Józsefvárosbanhttp://www.life.hu/news/20140424-robbanotestet-talaltak-jozsefvarosban-egy-epitkezesen.htmlA 8. kerületben, a Stróbl Alajos utcai építkezésen egy 76,5 milliméteres második világháborús magyar repeszgránát került elő. A szerkezetet elszállították, és a tervek szerint még csütörtökön meg is semmisítik.News--Parancsra hagyta el a kompot a legénységhttp://www.life.hu/news/20140424-parancsra-hagyta-el-a-legenyseg-a-sullyedo-kompot-es-az-utasokat.htmlAz elsüllyedt dél-koreai komp legénységének egyik tagja azt mondta, a tengerészek parancsra hagyták el a süllyedő hajót, hátrahagyva a több száz utast, többségükben diákokat.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.