Drogtúladagolás miatt került kórházba Miley Cyrus?

Forrás: AFP -
Miley Cyrus allergiás reakció drog kórház túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terjednek a pletykák a vadóc énekesnő kórházba kerülése óta. Miley végre reagált.

Miley Cyrus kórházba kerülése után egyre több találgatás született arról, vajon tényleg súlyos allergiás reakciók miatt kellett bent feküdnie két héten át. Néhány feltételezés szerint ugyanis a 21 éves tinisztár, aki köztudottan nem szereti visszafogni magát (semmilyen tekintetben sem), lebetegedése mögött drogtúladagolás állhat a háttérben.

Forrás: AFP
Még mindig hiányos a tudásunk elsősegélynyújtásbólhttp://www.life.hu/drlife/20140505-lezarult-a-2014-es-nagy-elsosegely-teszt-meg-mindig-vannak-problemaink-elsosegelynyujtas-teren.htmlAz Országos Mentőszolgálat Alapítvány immár másodszor végezte el a Nagy Elsősegély Tesztet: több mint 1000 főt kérdezett meg arról, hogy gyakori vészhelyzetekben mik a teendők. Vannak még problémák...Dr. Life--Partidrogot csempésztek Orosz Barbara italábahttp://www.life.hu/drlife/20140503-orosz-barbara-musorvezeto-italaba-partidrog-kerult.html"Másnap olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, nem is tudom végigcsinálni a napot" - írta Orosz Barbara. A műsorvezető arra gyanakszik, valaki partidorgot tett az italába.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huMajka szíve megint rendetlenkedetthttp://www.life.hu/drlife/20140505-majka-rapper-a-szive-miatt-rosszul-lett-es-orvosai-tanacsara-lemondta-londoni-fellepeset.htmlLondoni fellépését is le kellett mondania a rappernek, mert rosszul lett és az orvosok szigorú pihenőre fogták.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.