Súlyos titkot árult el a múltjáról Baronits Gábor

Forrás: Origo -
motorbaleset műtét Jóban Rosszban színész Baronits Gábor lép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésze egy baleset során majdnem életét vesztette. Az egyik szervét ki is kellett operálni.

Baronits Gábor 2006-ban olyan súlyos motorbalesetet szenvedett, amely során az élete is veszélybe került - írja a hot! magazin.

Forrás: Origo

„Körülbelül nyolcvannal hajtottam, amikor elém vágódott egy autó, és oldalba talált. Esélyem sem volt megállni. Átrepültem a kocsi fölött" - emlékezett vissza a színész, akit azonnal kórházba szállítottak.

„Azt hittem, nagy a baj, mert nem éreztem a lábam. Később kiderült, hogy letört a csípőcsontomból egy darab és az elvágott egy ideget. Eltörtek az ujjaim, és megrepedt a lépem, ezért ki kellett venni" – magyarázta Gábor, aki a baleset óta nagyon vigyáz magára és alkoholt sem iszik.

Nem látsz a csipától?http://www.life.hu/drlife/20140602-a-kotohartyagyulladas-az-egyik-leggyakoribb-szemet-erinto-megbetegedes.htmlA kötőhártyagyulladás az egyik leggyakoribb szemet érintő megbetegedés. A szemünk rendkívül érzékeny, védelme pedig az egyik legnagyobb prevenciós kihívás.Dr. Life--Tallós Rita a rák miatt nem kap színházi szerepekethttp://www.life.hu/drlife/20140605-tallos-rita-szineszno-rakbetegsege-utan-nem-kap-szinhazi-szerepeket.htmlA színésznő leküzdötte daganatos betegségét, de a színházi felkérések elmaradtak. Most orvosoknak tart kommunikációs tréningeket.Dr. Life--Paradicsom a cukorbetegeknek? http://www.life.hu/drlife/20140430-a-paradicsom-szerepe-a-cukrorbetegseg-gyogyitasaban.htmlKiváló szuperélelmiszer a paradicsom akkor is, ha a cukorbetegség miatt diétát írtak elő -segít kordában tartani az ingadozó vércukorszintet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.