Majdnem a nyakát törte Tátrai Tibor

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
törés súlyos sérülés baleset nyak Tátrai Tibor zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz mozdulat miatt kis híján a nyakát törte Tátrai Tibor.

A zenész évekig küzdött fájó kéz­ízületeivel, amelyeket csak többszöri műtéttel sikerült helyreállítani. Hosszú lábadozás után néhány hónappal ezelőtt újra munkába állt Tátrai Tibor, a sors azonban ismét közbeszólt – írja Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Miskolcon voltam a barátaimmal zenélni, amikor megtörtént a baj. Egy lépcső tetején álltam, megbotlottam, legurultam, és eltört a nyakam. Csak arra emlékszem, hogy zuhanok. Azonnal elvesztettem az eszméletemet. Beszállítottak a helyi kórházba, majd később továbbvittek Budapestre" – eleveníti fel Tibusz a májusi balesetet, amelyet csak szerdán hoztak nyilvánosságra.

„Megoperáltak, most lemezek és csavarok tartják össze a nyakam. Ezután világítani fogok a repülőtereken. A legnagyobb baj, hogy a baleset miatt lebénult a kezem, de szerencsére már újra tudom mozgatni" - magyarázta Tátrai, akinek a gyors orvosi beavatkozás megmentette az életét, de gyógyulása még hosszú hónapokat vesz igénybe. A nyarat biztosan ágyban tölti, és gyógytornász segítségével újra tanul majd mozogni.

Szabó Zsófi újra ragyoghttp://www.life.hu/bulvar/20140604-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-ujra-ragyog.htmlZsófi nemrég levágatta csodás hajkoronáját és kisfiús külsőre váltott, most azonban végre egy csajos fotót posztolt magáról.TV + Bulvár--Távozik az Éjjel-Nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140604-bartha-timea-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-tavozik-a-sorozatbol.htmlBartha Tímea, azaz ÉNB Rita búcsút int a sorozatnak, ezzel pedig több százezres fizetéstől esik el a fiatal lány.TV + BulvárRTLKLUBCsaládjával megy a dzsungelbe Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140604-sebestyen-balazs-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasara-csaladjat-is-magaval-viszi-a-dzsungelbe.htmlAz RTL Klub műsorvezetője családjával utazik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, hogy Vadon Janival közösen navigálja a dzsungelben helytállni próbáló sztárok mindennapjait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.